- Yasaklandı
-
Ben ana hesabımda kullanıyorum yaklaşık 9 ay gibi bir süre.uzun süre derken ne kadar bu süre bilgi verir misiniz
Configi Atacağın yer : C:\BogaRipper\confignasıl kurucağız confiği ve 1-2 oyun legit cfg ile oynayıp sonra
normal oynarsak ban yer miyiz ?
Kral Rage config ne oluyor ufak bir bilgi verebilir misin
evet şuanda fix yedi garena sunucusu için güncellendi bu gece local sunucular için güncellenir bekliyoruz hepimiz.bende çalışmıyor Lazysharp scprt
rage config sağlıklı mı sence kil almayı önler gibi geliyor bana dodge atıcam diyeConfigi Atacağın yer : C:\BogaRipper\config
Önerim Ana hesabında oynayacaksan hep legit cfg ile oynaman fakat yan hesapta oynaycağım diyosan rage cfg'yi at gitsin
Post automatically merged:
Rage ,Herşeyi Dodgeler ve Genellikle Skill kaçırmaz
hayır kill alıcakken kille önem veriyor ama şu şekilde sorunları var mesela 100 canla birisi kaçarken kombo tuşuna basarsanız her skili görmezden gelerek rakibe koşar.rage config sağlıklı mı sence kil almayı önler gibi geliyor bana dodge atıcam diye
yes, cheat is temporary fixed wait for the update.the cheater is no longer working out of league of legends?
birşey sorucam loaderi açınca hileyi çalıştırınca loaderden büstürü yazılar çıkıyordu dimievet şuanda fix yedi garena sunucusu için güncellendi bu gece local sunucular için güncellenir bekliyoruz hepimiz.
Ligin ne ?Ben ana hesabımda kullanıyorum yaklaşık 9 ay gibi bir süre.
açıkcası denemedim fix geldiğini gördüğüm için bekliyoruz güncellemeyi.birşey sorucam loaderi açınca hileyi çalıştırınca loaderden büstürü yazılar çıkıyordu dimi
elmas 3 (legit ayarlarla)Ligin ne ?
Legit Ayarın eksisi çoğu şeyi dodgelemiyor ve çoğu zaman skill tuttturamıyorhocam bu ayarın normal ayardan eksisi nedir anlatabilir misin?
değil orbwalking+ evade+ MagicCore+ ayarlarının değiştirilmiş hali rage.rage olmasının nedeni dodgesi değil mi
bencede fayda varTeşekkürler incelemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?