13 Eki 2023 #21 idasac I Üye Katılım 28 Nis 2019 Mesajlar 48 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 26 7 HİZMET YILI leaguebot konusu varsa şutlar mısınız göremedim
13 Eki 2023 #22 gustacgz G Onaylı Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 27 3 HİZMET YILI el ile kasmaya çalış bot hesaplar banlanıyor
29 Eki 2023 #23 betigolai B Onaylı Üye Katılım 28 Eki 2023 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Yaş 24 2 HİZMET YILI Lol bot googlea yaz çıkar kankam By Yunan' Alıntı: kanka hesap satın alınca da epostamı nasıl kaydedicem ki onu hiç bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... lolün sitesinden ayarlardan hallediyorsun kanka gustacgz' Alıntı: el ile kasmaya çalış bot hesaplar banlanıyor Genişletmek için tıklayın ... banlanması umrunda değil gibi kanka idasac' Alıntı: leaguebot konusu varsa şutlar mısınız göremedim Genişletmek için tıklayın ... league bot ayarlarını nası kapatıcam ya her oyun düzeltmek zorunda kalıyorum mt2hesap100' Alıntı: direkt ban yersin ama league bot fln var Genişletmek için tıklayın ... kesin ban kanka zaten dereceli girerse gbsupmatik12' Alıntı: siz linkini verinde banlatırsa banlatsın Genişletmek için tıklayın ... league bot kanka yazınca çıkıyo zaten Klaus Senpai' Alıntı: ne için kullanacaksın bu oyuncu pazarında satmak için mi kullanacaksın yoksa kendi hesabın için mi Genişletmek için tıklayın ... kendi hesabım için fisektosba' Alıntı: knki o işlere hiç karışma emin ol max 1 ay sonra ban yersin Genişletmek için tıklayın ... ne bi ayı kanka 2 3 oyun girsin yer direkt
Lol bot googlea yaz çıkar kankam By Yunan' Alıntı: kanka hesap satın alınca da epostamı nasıl kaydedicem ki onu hiç bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... lolün sitesinden ayarlardan hallediyorsun kanka gustacgz' Alıntı: el ile kasmaya çalış bot hesaplar banlanıyor Genişletmek için tıklayın ... banlanması umrunda değil gibi kanka idasac' Alıntı: leaguebot konusu varsa şutlar mısınız göremedim Genişletmek için tıklayın ... league bot ayarlarını nası kapatıcam ya her oyun düzeltmek zorunda kalıyorum mt2hesap100' Alıntı: direkt ban yersin ama league bot fln var Genişletmek için tıklayın ... kesin ban kanka zaten dereceli girerse gbsupmatik12' Alıntı: siz linkini verinde banlatırsa banlatsın Genişletmek için tıklayın ... league bot kanka yazınca çıkıyo zaten Klaus Senpai' Alıntı: ne için kullanacaksın bu oyuncu pazarında satmak için mi kullanacaksın yoksa kendi hesabın için mi Genişletmek için tıklayın ... kendi hesabım için fisektosba' Alıntı: knki o işlere hiç karışma emin ol max 1 ay sonra ban yersin Genişletmek için tıklayın ... ne bi ayı kanka 2 3 oyun girsin yer direkt
29 Eki 2023 #24 zeroadamski Z Onaylı Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 67 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 32 4 HİZMET YILI leaguebot konusu varsa şutlar mısınız göremedim