League of Legends Sürekli ban yemeyi engelleme - Makine banı silme - Flag kaldırma (Videolu anlatım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
:not:

Çalışıyor (riot ban yöntemini değiştirip hwid ekran kartı vb. bir sisteme dönüştürürse valorant gibi o zaman çalışmaz.)
(Valorantta ya da başka bir oyunda çalışmamakta sadece League of Legends için)
Hwid vs. değiştirmiyor riot'un log dökümanlarını ve klasörlerini temizleyerek makinenizi algılanmasını engelliyor.

Sebepsiz yere ban yiyorum diyenler öncelikle sebebini açıklamama izin verin , Riot gözünü karartmış olacak ki lol için de makine banı uygulamasını getirdi oyuna giriyorsunuz bir kaç maç atıyorsunuz belki 1.5 hafta kadar ilerliyorsunuz sonra ban yiyorsunuz hem de hile açmadan bunun sebebi daha önce açıp yakalanmış olmanız riot artık kayıt alıyor 3.parti programdan ban yediğinizde bilgisayarınızda oluşturduğu dökümanlardan bilgi sahibi olarak giriş yaptığınızda gerekli cezai işlemi uyguluyor bir kere yemiş olmanız yeterli hiç açmasanız bile devamında sürekli olarak yiyeceksiniz bu durumun önüne geçebilmek adına kayıtları silme methodu paylaşmıştım ve alıntı denilerek silinmişti şimdi videolu olarak anlatıyorum kusura bakmayın yazılı anlatım yok riskli tekrar silinmesin istiyorum boş yere ek olarak bu videodaki adımları yapmaya üşenenler için bir program da yazdım gerekli adımları sizin yerinize yaparak direkt işlemleri tamamlayıp Clienti da açıyor ban yemiyorsanız yapmanıza gerek yok ama her halükarda garantiye almak istiyorum diyorsanız yine kullanmanızı tavsiye ederim

:video:

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Source (programda bilgisayarınıza vs. zarar verme amacım yok sebebini bilmediğim bir şekilde virüs buldu güvenilirlik ve zararsız olduğunu gösterme amacıyla direkt kaynağı bırakıyorum düzenlenebilir , çalınabilir önemi yok sadece sebepsiz yere ban yemenizi istemem):

Moderatörün son düzenlenenleri:
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sıkıntı çeken çok var ya umarım faydalı olur ama riot da kokutmaya başladı dengesizler

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kanka teknik olarak :D illegal iş yapıp adamların tekerine çomak sokan biziz ya hani çok da agrasif çıkmasan mı :D
:D :D haklısın ama başlarda bizler temiz insanlardık riot buna sürükledi tr serverı da aynı şekilde yoksa biz yapar mıyız öyle şeyler a a :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sağolun arkadaşıma söyleyeceğim gelip indirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
güzel konu olmus eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
lolde hwid ban atılıyor mu
evet neye göre olduğunu anlamasamda 3.partiden bir kere yasaklandıktan sonra açmasan dahi giriş yaptığın hesaplar ban yemeye devam ediyor google'dan bakarsan son 20-25 gündür çok fazla yardım isteyen olduğunu görebilirsin kanka bende yok yere ban yiyenlerden biriydim test amaçlı tft hesabı açıp sadece tft oynadım yine ban yiyince silmeye başladım zaten bir süre sonra sıktı dedim işimi yapacak program yazayım

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yinede sonuç olarak giriş yaptığımız bilgiler sunucu tarafından depolanıyor diye biliyorum programı tam kavrayamadım hwid loglarınımı siliyor yahut benzerinde bir çalışma sergiliyor ise buradan birazcık daha detay verir misin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I’ve been looking for a decent script for a while anyone know good one that is not detected?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yinede sonuç olarak giriş yaptığımız bilgiler sunucu tarafından depolanıyor diye biliyorum programı tam kavrayamadım hwid loglarınımı siliyor yahut benzerinde bir çalışma sergiliyor ise buradan birazcık daha detay verir misin
videoda hali hazırda açıklıyorum ama yine de yazayım , manuel methodlarla sildiğimiz dökümanlar mevcut bilgisayarda riot'un makine ve ceza kontrolü yaptığı o dökümanları otomatik olarak temizleyip clienti temiz bir şekilde başlatıyor.

edit * videoda methodu ve yapılması gerekenleri anlatıyorum zaten program bir alternatif yol her seferinde bu klasör ve dökümanları silmekle uğraşmak yerine tek tıkla yapmak için yazdım bu programı

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
evet neye göre olduğunu anlamasamda 3.partiden bir kere yasaklandıktan sonra açmasan dahi giriş yaptığın hesaplar ban yemeye devam ediyor google'dan bakarsan son 20-25 gündür çok fazla yardım isteyen olduğunu görebilirsin kanka bende yok yere ban yiyenlerden biriydim test amaçlı tft hesabı açıp sadece tft oynadım yine ban yiyince silmeye başladım zaten bir süre sonra sıktı dedim işimi yapacak program yazayım
Riot anlaşılan işi ciddiye almaya başlamış. Güzel bir durum. Oyunuma gelen scriptler yüzünden oyunu adam akıllı oynayamıyordum. Konu için de teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...