Süper Üye
Çalışıyor (riot ban yöntemini değiştirip hwid ekran kartı vb. bir sisteme dönüştürürse valorant gibi o zaman çalışmaz.)
(Valorantta ya da başka bir oyunda çalışmamakta sadece League of Legends için)
Hwid vs. değiştirmiyor riot'un log dökümanlarını ve klasörlerini temizleyerek makinenizi algılanmasını engelliyor.
Sebepsiz yere ban yiyorum diyenler öncelikle sebebini açıklamama izin verin , Riot gözünü karartmış olacak ki lol için de makine banı uygulamasını getirdi oyuna giriyorsunuz bir kaç maç atıyorsunuz belki 1.5 hafta kadar ilerliyorsunuz sonra ban yiyorsunuz hem de hile açmadan bunun sebebi daha önce açıp yakalanmış olmanız riot artık kayıt alıyor 3.parti programdan ban yediğinizde bilgisayarınızda oluşturduğu dökümanlardan bilgi sahibi olarak giriş yaptığınızda gerekli cezai işlemi uyguluyor bir kere yemiş olmanız yeterli hiç açmasanız bile devamında sürekli olarak yiyeceksiniz bu durumun önüne geçebilmek adına kayıtları silme methodu paylaşmıştım ve alıntı denilerek silinmişti şimdi videolu olarak anlatıyorum kusura bakmayın yazılı anlatım yok riskli tekrar silinmesin istiyorum boş yere ek olarak bu videodaki adımları yapmaya üşenenler için bir program da yazdım gerekli adımları sizin yerinize yaparak direkt işlemleri tamamlayıp Clienti da açıyor ban yemiyorsanız yapmanıza gerek yok ama her halükarda garantiye almak istiyorum diyorsanız yine kullanmanızı tavsiye ederim
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Source (programda bilgisayarınıza vs. zarar verme amacım yok sebebini bilmediğim bir şekilde virüs buldu güvenilirlik ve zararsız olduğunu gösterme amacıyla direkt kaynağı bırakıyorum düzenlenebilir , çalınabilir önemi yok sadece sebepsiz yere ban yemenizi istemem):
Giriş Yap
Moderatörün son düzenlenenleri: