gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
İstek gönderdim dostum Kea ShindesS#4561 benimvac#1999 gösteriyim dostum
Yani baya baktım fakat sadece oynanış tarzı şeyler var. Link atmam serbest mi değil mi bilmiyorum reklam sayılırsa sıkıntıya girebilirim. Google da siteler falan varda hiçbirine güvenmiyorum hiç ama hiç güvenilir durmuyorlar.yt de bununla ilgili video var mı bildiğiniz
dostum bahsettiğin olay killerskin adlı program yt den araştırabilirsinSelamlar, daha önce youtube da şöyle bir video görmüştüm; Oyunun ses efektleri değişiyordu.
Mesela john china diye bir meme(meem) john cena çince konuşuyor, oynayan kişiyse bunu Lol'den Ryze karakterinin skill kullanma ses efekti olarak değiştirmiş full kombo yapınca cümle kuruyordu (biraz bozuk dursa da olsun)
Örnek olarak bunu gösterdim fakat onlarca ses efekti daha vardı mesela baseye ulaşmaya özel İmagine dragons-Enemy şarkısının başı çalıyordu.
Biraz araştırmama rağmen net bir sonuç bulamadım, aynı şekilde bilmediğim sitelerden bir şey de indirmek istemedim. Bunun nasıl yapıldığını veya yapılabiliceğini bilen var mı?
(Dip not: LolSkinhack'te yoktu bir tık alakasızda olsa baktım)
Teşekkür ederim, biraz göz attım burdan istediğim gibi oyunda saçmalayabilirim.dostum bahsettiğin olay killerskin adlı program yt den araştırabilirsin
Hayır kullananlardan ban bildirimi gelmedi ben de kullanıyorum banla karşılaşmadımTeşekkür ederim, biraz göz attım burdan istediğim gibi oyunda saçmalayabilirim.
(bundan banlanma ihtimalim yoktur değil mi oyun sadece benim ekranımda değişiyor ya)
banlanmazsın bundan hocamTeşekkür ederim, biraz göz attım burdan istediğim gibi oyunda saçmalayabilirim.
(bundan banlanma ihtimalim yoktur değil mi oyun sadece benim ekranımda değişiyor ya)
sanmıyorum tahminimde değildir sonuçta bir tek sende ses değişecek ve oyun kaydını izleseler bile anlayamazlar sanırım.ses değiştirme ban sebebi mi acaba
hocam ben burada ki sorunumu çözmeyi başardım konuyu ben mi kapatıyorum yoksa otomatik midostum bahsettiğin olay killerskin adlı program yt den araştırabilirsin
Hayır konuyu raporlamılısın ve nedenine sorun çözüldü tarzında bir şey yaz ona göre kapatırlar zaten gördüklerinde yetkili kişilersanmıyorum tahminimde değildir sonuçta bir tek sende ses değişecek ve oyun kaydını izleseler bile anlayamazlar sanırım.
Post automatically merged:
hocam ben burada ki sorunumu çözmeyi başardım konuyu ben mi kapatıyorum yoksa otomatik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?