- Konuyu başlatan
saazp
Süper Üye
TReuwestmi
TReuwestmi
gg43 ekle kankaPG-Skull eger olmasa sen ver arkadash eklim
Dostum 1 aya kadar net herkes ban yiyor. Kimse kimseye bedava "undetected" hile vermez.Herkes yemiyor ama
ekledim knktamircisensin nickim bu
Buradaki sistem biraz farklı şuan kullanıcı sayısı arttığı için zaten bu mesaj falan sistemi getirdiler hemen fixlenmesin diye.Dostum 1 aya kadar net herkes ban yiyor. Kimse kimseye bedava "undetected" hile vermez.
ban riskini mi azaltıyor bu dediklerinBuradaki sistem biraz farklı şuan kullanıcı sayısı arttığı için zaten bu mesaj falan sistemi getirdiler hemen fixlenmesin diye.
Kullanırken pach attıysan kullanmayacaksın ilk 2 gün ve hile kullanırken tamamen makroya atmayacaksın ext. şekilde yeteneklerden kaçmayacaksın
ekledimOyun ismim Lol:Flaameess Ekleyen Varsa Mesaj Atsın BANA
Tmm Bakıyorum
böyle biri yok kankaFarfecht ekleyin
Açıklama yapmana gerek yoktu. Mesaj sisteminin neden geldiğini biliyorum hocam. İlk L# zamanlarından beri script kullanıyorum zaten. Hileyi nasıl kullandığınla alakası yok. Yöneticiler bile detected diyor zaten hile için istersen aç sadece jungle timerları dursun haritada yine ban yiyorsun.Buradaki sistem biraz farklı şuan kullanıcı sayısı arttığı için zaten bu mesaj falan sistemi getirdiler hemen fixlenmesin diye.
Kullanırken pach attıysan kullanmayacaksın ilk 2 gün ve hile kullanırken tamamen makroya atmayacaksın ext. şekilde yeteneklerden kaçmayacaksın
İsim NE senin Oyunda
Nasıl yok. Tr de mi oynuyorsunböyle biri yok kanka