PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Hocam ne yaparsan yap illa ki ban yiyorsun yememe olanağın yok 1 gün içinde 1 ay içinde illa ki yiyeceksin main hesaplar da kunlanmamanı öneririmScript ne zaman güncellenir ve script de rage config kullanırsak ban riskimiz nedir
Bugün yarın güncellenir ve ban yeme riskin biraz var.Script ne zaman güncellenir ve script de rage config kullanırsak ban riskimiz nedir
hilede sorun mu var ?Berkay#9999 sorusu olan bana ulaşabilir.
F5 yapınca sc çalışıyor sadece drawlar yani çizgiler gözükmüyor yani space bastığında yine kombo yapabilirsin. Kapanmasını istemiyorsan SHİFT basıp drawing'den her şeyi OFF yaparak beyaz ekran sorununu giderebilirsin (sadece belirli şampiyonlarda oluyor)Hacım Şampiyon görünce ekranım bembeyaz oluyor oynayamıyorum oyun devam ediyor hiç bir sorun yok ama ekran bembeyaz oluyor F5 yap diyorlar yapıncada sc çalışmıyor bunun çözümü nedir tek beklentim şimdi güncellenince geçer diyorum.
Güncelleme yapılıyor yarın ya da sonra ki gün güncellenmiş olur. GARENA platformunda oynayabilirsiniz.hile çalışmıyor bir sorunmu var acaba *?
Post automatically merged:
hilede sorun mu var ?
auto smite var ve orman camplarının sürelerini gösteriyor1. Orman oynarken nasıl bir faydası oluyor? (Hiç ormanda denemedim sc'yi hep destek oynadım.)
2. Destek olarak hangi şampiyonları önerirsin sc ile? (Lulu oynadım ama sağlam configi lazım.)
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim hile güncellendiğinde dediklerine dikkat edicem umarım olur teşekkürler <3F5 yapınca sc çalışıyor sadece drawlar yani çizgiler gözükmüyor yani space bastığında yine kombo yapabilirsin. Kapanmasını istemiyorsan SHİFT basıp drawing'den her şeyi OFF yaparak beyaz ekran sorununu giderebilirsin (sadece belirli şampiyonlarda oluyor)
Güncelleme yapılıyor yarın ya da sonra ki gün güncellenmiş olur. GARENA platformunda oynayabilirsiniz.
Discord adresinde gel online olan arkadaşlar bilgi verebilir belkiHangi karakterlerde çalışıyor peki bilgisi olan varmı güncelleme gelene kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?