Üye
Ne kadar az report yersen o kadar ban yeme riskin düşük oluryasaklanma riskimiz nedir?
hilede şuan güncelleme varhile çalışmıyor bir sorunmu var acaba *?
Post automatically merged:
hilede sorun mu var ?
eğer arka da discord acıksa bundan oluyodurHacım Şampiyon görünce ekranım bembeyaz oluyor oynayamıyorum oyun devam ediyor hiç bir sorun yok ama ekran bembeyaz oluyor F5 yap diyorlar yapıncada sc çalışmıyor bunun çözümü nedir tek beklentim şimdi güncellenince geçer diyorum.
yapabiliyorsun shift tusuna basılı tut orda başlangıç var dil bölümünden türkçe yapabilirsin.scripti türkçe yapabiliyor muyuz ?
evet bazen 3 aya kadar çıkabiliyo bazen direkHocam ne yaparsan yap illa ki ban yiyorsun yememe olanağın yok 1 gün içinde 1 ay içinde illa ki yiyeceksin main hesaplar da kunlanmamanı öneririm
hile çalışmıyor bir sorunmu var acaba *?
Post automatically merged:
hilede sorun mu var ?
Hacım Şampiyon görünce ekranım bembeyaz oluyor oynayamıyorum oyun devam ediyor hiç bir sorun yok ama ekran bembeyaz oluyor F5 yap diyorlar yapıncada sc çalışmıyor bunun çözümü nedir tek beklentim şimdi güncellenince geçer diyorum.
Valla mı benim dc açıktı hepDiscord kapaman lazım, bende de oluyordu Dc'yi kapatınca düzeldi.
ormanda smite açıkken ayarlarında küçük canavarları kapat büyükleri çarpın varsa v ye basarak kes çalarsınormanda smite falan kullanımı nasıl oluyor drake çalmak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?