- Konuyu başlatan
-
THIS IS THE WAY
Uzman Üye
güncellemesini bekliyim ozaman2 Hafta Sürdü Benim Ama Köpek Gibi Oynadım Xerath İle Görünmez Olan Rengara Kha Ya E Atıyordum Ne Kadar Belli Etmeden Oynarsan O Kadar Artıyor Süre Ama Bir Kaç Gün Hile Kullanmanı Tavsiye Etmem .
Belli Olmaz Dostum 2 Gün Bekle Bence Ben Sabah Oynadım Bir Şey Olmadı Ama Sen Bilirsin .son iki gün ban dalgası vardı ama artık kimse pek banlandım demiyor sanırım bitti.
banlananlar yeni çar kurduğu içindirson iki gün ban dalgası vardı ama artık kimse pek banlandım demiyor sanırım bitti.
Bro yeni hesap açtım zaten, banlansa da sıkıntı yok : ) tek merak ettiğim bu hesabı kapatıp main hesaba geçince hileyi açmazsam sıkıntı olur mu olmaz mı?Belli Olmaz Dostum 2 Gün Bekle Bence Ben Sabah Oynadım Bir Şey Olmadı Ama Sen Bilirsin .
Olmaz C den BogaRipperi Sil Yeter .Bro yeni hesap açtım zaten, banlansa da sıkıntı yok : ) tek merak ettiğim bu hesabı kapatıp main hesaba geçince hileyi açmazsam sıkıntı olur mu olmaz mı?
eyw cevapların için ♥Belli Olmaz Dostum 2 Gün Bekle Bence Ben Sabah Oynadım Bir Şey Olmadı Ama Sen Bilirsin .
Sadece onu silsem yeterli olur mu ?Olmaz C den BogaRipperi Sil Yeter .
olmaz broBro yeni hesap açtım zaten, banlansa da sıkıntı yok : ) tek merak ettiğim bu hesabı kapatıp main hesaba geçince hileyi açmazsam sıkıntı olur mu olmaz mı?
Yeter Hangi Hesapda Hile Açarsan O Ban Yer İçin Rahat Etsin Diye Sil Dedim ZatenSadece onu silsem yeterli olur mu ?
taşımaktan ziyade heronun kombolarını dodgeleri yapıyorpeki sizce yararlımı zararlımı oyunu taşıyabiliroyrmuyuz ?
denemen için 50 mesaj istiyorlar ama çokyaanladım teşekürler bi deneyeceğim
onaylanmamı bekliyorumsen 56 atmıssın deneyeilbiyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?