za warudooo
Uzman Üye
Dostum bugün bunun için bir konu ve detaylı rehber hazırladım eğer incelersen ve videoları izlersen kolaylıkla lig atlayabilirsin https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-detayli-ogretici-adc-rehberi.258249/Arkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
tr serverinde rank kasmak intihar a girişmekle eş değer ama illa kasıcam diyorsan bence flex kasArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
bakıcam hocam sağolunDostum bugün bunun için bir konu ve detaylı rehber hazırladım eğer incelersen ve videoları izlersen kolaylıkla lig atlayabilirsin https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-detayli-ogretici-adc-rehberi.258249/
aynı durumu bende yaşıyorum yaArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
top sion oynamayı öğren ayrık ittirme oynamayı öğren taowb bunu güzel açıklıyor Benim fikrimceArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
top vayne yapmanı öneririm birde yanına jg pre bul rahat elo kasarsınArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?