League of Legends sınırsız kostüm ve rp (Prime Gaming değil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öncelikle arkadaşlar baştan belirtiyorum bu hile vs değildir ne açık ne de herhangi bir şey ne de Prime Gaming'dir aşağıda fotoğrafları bırakacağım sınırsız bir şekilde sabrınıza bağlı bir şekilde kostüm yani RP alabileceksiniz 2 gün önce denedim 10-15 tane sandık ve gecenin kılıcı Yasuo şok bıçaklı Zed ve uzay serüveni Yasuo olay çok basit hediye sistemini kullanıyoruz Prime Gaming ile de yapabilirsiniz ama uzun sürer ve kolay yöntem çok uğraşmadan alabilrsiniz ve sınırlıdır kostümler bunları zaten biliyorsunuz benim bahsettiğim combo listler ile SQL'i ile openbullet ile gerçekten çok saçma bir şekilde birçok sunucuda hesap düşürüyorum ki SS bırakacağım tekrardan dediğim gibi ölmüş girilmemiş hesaplardan atıyorum kendime kullanılan elmas Master plat olan hesaplardan değil burası bir ***** sitesi değil o yüzden burada anlatmayacağım internete YouTube'ya yazıp öğrenebilirsiniz kıssaca sürekli kendimize hediye gönderiyoruz ve bunun bir sınırı yok her gün 10'du galiba emin değilim kendinize skin yollayabilirsiniz combolistler çok önemli çok iyi combolar bulmalısınız ya da kıssaca uğraşamam bunlarla diyorsanız internetten biraz tuzlu fiyatlara combolar satın alabilirsiniz ama önerim kendiniz yapmanız ben kendim yaptım ve gayet iyi para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum bu konuyu neden açıyorum bilmeyen varsa birazcık küçük bir araştırma ile öğrenebilir çok zor ve zahmetli değil sadece sabır ve kaliteli combo istiyor ayrıca Config bulamanız gerekiyor SQL'i dumper çok fazla virüs olan bir program önerim sanal bilgisayar da kullanmanız yoksa virüs bulaşabilir Config bulmak da uzun işin ama konu kapatılmassa düzenleyip bırakacağım güzel kendimin de kullanıdığım bir Config. 4 cü fotoğraf rastgele yüksek levelli girilmiş bir hesap 5 ci foroğraf örnek olarak düşen hesaplar.

League Of Legends Config:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirusTotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok teşekkürler reis gerçekten sağol

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
konu kapanmadığı için linkleri ekledim config ve virus total kontrol edebilirsiniz işe yarayan config bulmak zor olabiliyor hatta talep olursa video çekebilirim

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bir video iyi olabilir fakat en önemliei ve zoru düzgün combolist bulmak

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sağol reis <3

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hmm eline sağlık güzel paylaşım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam bi video güzel olur ya

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Olay tam olarak ne anlamadım

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öğretici bir video olsa güzel olur.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kral ben 3 5 dk araştırdım ama proxy bulamadım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Paylaşım açıklayıcı olmuş ancak yorumlarda da belirtildiği üzere öğretici bir video olsa daha iyi olur. Anladığım kadarıyla güzel bir combolistimiz yoksa pek de umutlanmamalıyız.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Nasıl kullanılıyor tam anlamadım da

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Paylaşım açıklayıcı olmuş ancak yorumlarda da belirtildiği üzere öğretici bir video olsa daha iyi olur. Anladığım kadarıyla güzel bir combolistimiz yoksa pek de umutlanmamalıyız.
evet yapacağım ama şu sıralar çok musait değilim müsait olduğum bir gün combolist vs nasıl kullanılır hakkında bir video yapacağım

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu şimdi kısaca nedir tam olarak özet geçebilecek olan var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
öncelikle tesekkürler fakat anlamak biiraz zor video cekebilir misin bunun hakkında daha anlasılır olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
öncelikle tesekkürler fakat anlamak biiraz zor video cekebilir misin bunun hakkında daha anlasılır olur
video çekeceğim üni sınavına 2 ay kaldı yetiştirmem gereken bir kaç konu var tryhard çalışıyorum knk ama video çekeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eyvallah 171 skinim vardı kasıp 200 yapiyim bi

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çok teşekkürler reis çok işime yaradı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...