z ve sınırlıdır kostümler bunları z
video işe yarar olabilir bence tam olarak ben olayı kavrıyamadım bunla ilgili video varsa atarsanız sevinirimBir video iyi olabilir fakat en önemliei ve zoru düzgün combolist bulmak
hocam öğretici bir video koysan iyi olur ben pek anlayamadım çünküÖncelikle arkadaşlar baştan belirtiyorum bu hile vs değildir ne açık ne de herhangi bir şey ne de Prime Gaming'dir aşağıda fotoğrafları bırakacağım sınırsız bir şekilde sabrınıza bağlı bir şekilde kostüm yani RP alabileceksiniz 2 gün önce denedim 10-15 tane sandık ve gecenin kılıcı Yasuo şok bıçaklı Zed ve uzay serüveni Yasuo olay çok basit hediye sistemini kullanıyoruz Prime Gaming ile de yapabilirsiniz ama uzun sürer ve kolay yöntem çok uğraşmadan alabilrsiniz ve sınırlıdır kostümler bunları zaten biliyorsunuz benim bahsettiğim combo listler ile SQL'i ile openbullet ile gerçekten çok saçma bir şekilde birçok sunucuda hesap düşürüyorum ki SS bırakacağım tekrardan dediğim gibi ölmüş girilmemiş hesaplardan atıyorum kendime kullanılan elmas Master plat olan hesaplardan değil burası bir ***** sitesi değil o yüzden burada anlatmayacağım internete YouTube'ya yazıp öğrenebilirsiniz kıssaca sürekli kendimize hediye gönderiyoruz ve bunun bir sınırı yok her gün 10'du galiba emin değilim kendinize skin yollayabilirsiniz combolistler çok önemli çok iyi combolar bulmalısınız ya da kıssaca uğraşamam bunlarla diyorsanız internetten biraz tuzlu fiyatlara combolar satın alabilirsiniz ama önerim kendiniz yapmanız ben kendim yaptım ve gayet iyi para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum bu konuyu neden açıyorum bilmeyen varsa birazcık küçük bir araştırma ile öğrenebilir çok zor ve zahmetli değil sadece sabır ve kaliteli combo istiyor ayrıca Config bulamanız gerekiyor SQL'i dumper çok fazla virüs olan bir program önerim sanal bilgisayar da kullanmanız yoksa virüs bulaşabilir Config bulmak da uzun işin ama konu kapatılmassa düzenleyip bırakacağım güzel kendimin de kullanıdığım bir Config. 4 cü fotoğraf rastgele yüksek levelli girilmiş bir hesap 5 ci foroğraf örnek olarak düşen hesaplar.
League Of Legends Config:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VirusTotal:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 74763
Ekli dosyayı görüntüle 74764
Ekli dosyayı görüntüle 74765
Ekli dosyayı görüntüle 74766
Ekli dosyayı görüntüle 74767
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?