League of Legends Skin Changer Yapımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba forum üyeleri c++ bilen bir çok üyeninde bildiği gibi onu nasıl yaparım? veya şunu nasıl yaparım? sorusu.
Eminim sizde çok sıkılmışsınızdır ama bende bir şey sormak istiyorum league of legends'da kendi skin changerımı nasıl yaparım?
C++ diline hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim bana bir kaç öğretici kod veya youtube videosu vs. Atarsanız eğer sevinirim dostlar iyi forumlar..

yardımcı olmak isterseniz eğer discord: clay#1000

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok zahmetli işler bence. formda bulunanları kullanabilirsin yada açık kaynak koldu olanları bulup inceleyebilirsin

Üye
Sosyal
4 HİZMET YILI
çok zahmetli işler bence. formda bulunanları kullanabilirsin yada açık kaynak koldu olanları bulup inceleyebilirsin
cevabın için teşekkür ederim zahmetli bir iş olduğunu biliyorum merak ediyorum nasıl yapılıyor vs. Diye yapmak istiyorum... iyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Buyur dostum bizzat açık kanyak kodu copy paste yapabilirsin :) (sahibi değilim ama açık kaynak kodlu buda onu paste yapmak için engel teşgil etmediğine göre yapılabilir.)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
killerskinste custom olanlar sorunsuz çalışıyor onlara bakabilirsin

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba forum üyeleri c++ bilen bir çok üyeninde bildiği gibi onu nasıl yaparım? veya şunu nasıl yaparım? sorusu.
Eminim sizde çok sıkılmışsınızdır ama bende bir şey sormak istiyorum league of legends'da kendi skin changerımı nasıl yaparım?
C++ diline hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim bana bir kaç öğretici kod veya youtube videosu vs. Atarsanız eğer sevinirim dostlar iyi forumlar..

Konunun takibindeyim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

killerskinste custom olanlar sorunsuz çalışıyor onlara bakabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hiçbir fikrin yoksa sıfırdan yapamazsın dost source bul paste yap

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok uğraştırıcı değilmi ya boş

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uğraştırgını biliyorum ama dostum bu işe gonlunu koyarsan gerçekten bir şeyler başarabilirsin keza aynı sekilde ben de basardım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Renzskin gibi bir sürü source kod halihazırda var eğer 0'dan yapmak istiyorsan baya uğraştırır

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hali hazırda ücretsiz varken uğraşmana vaktini harcamaya değmez gibi duruyor lol skin changer var zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...