Süper Üye
kanka teknik olarakSıkıntı çeken çok var ya umarım faydalı olur ama riot da kokutmaya başladı dengesizler
kanka teknik olarakillegal iş yapıp adamların tekerine çomak sokan biziz ya hani çok da agrasif çıkmasan mı
evet neye göre olduğunu anlamasamda 3.partiden bir kere yasaklandıktan sonra açmasan dahi giriş yaptığın hesaplar ban yemeye devam ediyor google'dan bakarsan son 20-25 gündür çok fazla yardım isteyen olduğunu görebilirsin kanka bende yok yere ban yiyenlerden biriydim test amaçlı tft hesabı açıp sadece tft oynadım yine ban yiyince silmeye başladım zaten bir süre sonra sıktı dedim işimi yapacak program yazayımlolde hwid ban atılıyor mu
videoda hali hazırda açıklıyorum ama yine de yazayım , manuel methodlarla sildiğimiz dökümanlar mevcut bilgisayarda riot'un makine ve ceza kontrolü yaptığı o dökümanları otomatik olarak temizleyip clienti temiz bir şekilde başlatıyor.Yinede sonuç olarak giriş yaptığımız bilgiler sunucu tarafından depolanıyor diye biliyorum programı tam kavrayamadım hwid loglarınımı siliyor yahut benzerinde bir çalışma sergiliyor ise buradan birazcık daha detay verir misin
Riot anlaşılan işi ciddiye almaya başlamış. Güzel bir durum. Oyunuma gelen scriptler yüzünden oyunu adam akıllı oynayamıyordum. Konu için de teşekkürler.evet neye göre olduğunu anlamasamda 3.partiden bir kere yasaklandıktan sonra açmasan dahi giriş yaptığın hesaplar ban yemeye devam ediyor google'dan bakarsan son 20-25 gündür çok fazla yardım isteyen olduğunu görebilirsin kanka bende yok yere ban yiyenlerden biriydim test amaçlı tft hesabı açıp sadece tft oynadım yine ban yiyince silmeye başladım zaten bir süre sonra sıktı dedim işimi yapacak program yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?