böyle:Vanguard olmadan lol nası oynuyosun?
orda çalıştıgını göstermek istiyor arkadas yaptıgı işi anlatmıyor yani satın alırsan yaparım bak buda çalıştıgının kanıtı demek istiyorVideodaki gibi yapmaya çalıştım olmadı reis
videoda ben herhangi bi şekilde yapılış şeklini göstermiyorum ki videodaki gibi yaptım derken ne yaptın acabaVideodaki gibi yapmaya çalıştım olmadı reis
ben videoda çalıştığını gösteriyorum, nasıl yapıldığını değil, yanlış anlaşılmış. Videoyu türk olmayan biri de izlerse diye clienti ingilizce de yapıp ingilizcesini de gösteriyorumolmadı kral
olmaması cok normal cünkü videolarda nasıl yapıldığını göstermiyorum. işe yaradıklarını gösteriyorum. satın almak için discorddan ulaşabilirsiniz, discord: pascalisapunkolmadı kral
güle güle kullan <3Arkadaşlar LoL'de Vanguard PC banı yediyseniz kesinlikle saçma sapan spooferlara para kaptırmayın.Çok uygun bir ücret ile üstelik tek seferlik olmayan bir hizmet satın alıyorsunuz.Emeğine sağlık.
birçok kişi aldı ekran görüntülerini paylaşmam ve daha fazla bilgi vermem için discorddan ulaşabilirsinalan var mı çalışıyossa alcam
Diskoda bakar mısın ekledimböyle:
discord üzerinden ulasabilirsin: pascalisapunk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?