Satıyorum League of Legends Vanguard HWIDban bypass (spooferların aksine seri nolar değişmez)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
TR: Aşağıda video anlatımda görebileceğiniz üzere, LoL'de cihaz banı yediğinizde bu banı etkisizleştirebiliyorum. Spooferların aksine bu yöntem tek kullanımlık vs. değil, her zaman kullanabileceğiniz bir yöntemdir. Sadece LoL clientine etki eden bir yöntem olduğundan spooferlar gibi bilgisayarınızın anakartından ekran kartına kadar her şeyinin seri numaralarını vs değiştirip bilgisayarınızı riske atmanız ve orijinalliğini bozmanız gerekmez. Satın almak isteyenler discorddan ulaşabilir. Discord kullanıcı adım: pascalisapunk

EN:
As shown in the video below, when you receive a device ban in League I can remove that ban. Unlike spoofers, this method is not one-time use, it’s something you can always employ. Since it only affects the League client, you won't risk your computer parts by changing serial numbers from the motherboard to the graphics card, as spoofers do. Those interested in purchasing can reach me on Discord. My Discord username is: pascalisapunk

Video:

Discord: pascalisapunk

TR: Ayrıca LoL'ü Vanguard olmadan da oynayabilip, Vanguard kaynaklı herhangi ban riskini ortadan kaldırabilirsiniz. (Vanguardı bilgisayardan tamamen kaldırıp LoL oynayabilirsiniz.) Bunun başarılı bir şekilde çalıştığına dair videom alttadır:

EN:
Moreover, you can play League without Vanguard, eliminating any ban risk associated with Vanguard. (You can completely uninstall Vanguard from your computer and can still play League.) My video demonstrating that this works successfully is below:

Video:

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu valo için olsa süper olurdu

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Videodaki gibi yapmaya çalıştım olmadı reis

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar LoL'de Vanguard PC banı yediyseniz kesinlikle saçma sapan spooferlara para kaptırmayın.Çok uygun bir ücret ile üstelik tek seferlik olmayan bir hizmet satın alıyorsunuz.Emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar LoL'de Vanguard PC banı yediyseniz kesinlikle saçma sapan spooferlara para kaptırmayın.Çok uygun bir ücret ile üstelik tek seferlik olmayan bir hizmet satın alıyorsunuz.Emeğine sağlık.
güle güle kullan <3

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oha bu gerçek mi lan ban yiyip yiyip bansız oynuyorsun yani ban kaldırıyor qepwqlepqwl koskoca riot ekibinin clientte verdiği açığa bak. bu arada tebrik ederim sağlam iş çıkarmışsın eline sağlık.

bu arada hangi yazılım dillerini biliyorsun udemy'den bende öğrenmek istiyorum da tavsiyelerin var mı acaba

Üye
1 HİZMET YILI
Çalışıyor mu? Discord nicki bulunamıyor diyor.
Edit: Tamam buldum, istek attım.