League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çoğunlukla skilleri öne doğru dodgelayıp kendini saçma pozisyonlara sokuyor. Bazen de dodge atmak için net killer kaçırıyor. Bu gibi sorunlara bir çözüm gelir mi?
skilleri one dodgelayamaz, dodge angle 180. yani sadece saga veya sola dodgelar. Pozisyon almanda sikinti olabilir mi? Bazi dairesel skilleri dodgelarken one dogru dodgeluyordu onceden de.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
öncelikle selam eline emeğine aklına sağlık çok güzel soru olmuş kısa bir sorum olucak bol skinli bi hesabım varda asla banlamasını istemem sence main hesapla mi hile deneyeyim yoksa başka hesapla mı yüzde yüz undetected olduğu sürece de main hesabım banlanmaz değil mi
Post automatically merged:

son yaptığın güncel config bu mudur kankam
Post automatically merged:

son yaptığın güncel config bu mudur
Main hesabınız da denemeyin tavsiye etmiyoruz onun dışında evet son yaptığımız güncel config bu

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
skilleri one dodgelayamaz, dodge angle 180. yani sadece saga veya sola dodgelar. Pozisyon almanda sikinti olabilir mi? Bazi dairesel skilleri dodgelarken one dogru dodgeluyordu onceden de.
Doğru sadece dairesel skilleri öne doğru dodgeluyordu. Benim hatam.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Doğru sadece dairesel skilleri öne doğru dodgeluyordu. Benim hatam.
onun cozumu nedir bilmiyorum, alani buyuk skiller genelde yavas caste sahip oldugundan elimle dodgeliyorum ben genelde. kapali yani neredeyse hepsi. find shortest evade point ayarini kapatman yardimci olabilir ancak bu sefer de diger skillerde sikinti yasarsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çizgileri falan nasıl kapatabilirim discordda yayın açmak icin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
adc main oynuyorum varsa duo girecek krallar girebiliriz config güzel bu arada ama jinx q larına biraz ayar yapılsa olur adam yakındayken bombayla dalıyor arada kafası karışıyor herhalde :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ban yedik hadi hayırlı olsun yeni başlamıştık halbuki niye böyle oldu anlamadım millet aylardır kullanıyor bana denk geldi herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
skill atarken bazen kafası karısıyor düzenlenmesi gerek ama güzel calışma ellerine sağlık

Süper Üye
3 HİZMET YILI
Configi her gün güncellememe gerek var mı değisiklik olmuyor sanırsam oldugunde yazıyorsundur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim, gerçekten bazı maçlarda bu gönderi mantıklı geliyor ve onaylandı, bu bilgiyi daha fazla uygulayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
teşekkür ederim abi ancak ban yememek için ayarları nasıl yapacağım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Elinize sağlık. Bu arada tarih olarak 1 ay eksik yazıyosunuz galiba ,önemsiz bir detay. Bilgilendirmek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...