Çoğunlukla skilleri öne doğru dodgelayıp kendini saçma pozisyonlara sokuyor. Bazen de dodge atmak için net killer kaçırıyor. Bu gibi sorunlara bir çözüm gelir mi?
skilleri one dodgelayamaz, dodge angle 180. yani sadece saga veya sola dodgelar. Pozisyon almanda sikinti olabilir mi? Bazi dairesel skilleri dodgelarken one dogru dodgeluyordu onceden de.
öncelikle selam eline emeğine aklına sağlık çok güzel soru olmuş kısa bir sorum olucak bol skinli bi hesabım varda asla banlamasını istemem sence main hesapla mi hile deneyeyim yoksa başka hesapla mı yüzde yüz undetected olduğu sürece de main hesabım banlanmaz değil mi
skilleri one dodgelayamaz, dodge angle 180. yani sadece saga veya sola dodgelar. Pozisyon almanda sikinti olabilir mi? Bazi dairesel skilleri dodgelarken one dogru dodgeluyordu onceden de.
onun cozumu nedir bilmiyorum, alani buyuk skiller genelde yavas caste sahip oldugundan elimle dodgeliyorum ben genelde. kapali yani neredeyse hepsi. find shortest evade point ayarini kapatman yardimci olabilir ancak bu sefer de diger skillerde sikinti yasarsin
adc main oynuyorum varsa duo girecek krallar girebiliriz config güzel bu arada ama jinx q larına biraz ayar yapılsa olur adam yakındayken bombayla dalıyor arada kafası karışıyor herhalde