- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
Catch axe modu açık olabilir onu kapatırsanız problem çözülür ayrıca sağ üstten fps ve ms göstergelerini açarsan da çözülürOLAF ÇALIŞMIYOR KESİNLİKLE. Space basınca oldugu yerde kalıyor karakter. Sadece V ile orman dönme çalışıyor Space çalışmıyor. kontrol eder mısınız ?
Yani bilemiyorum kral sen de problem olabilir veya scriptin orbunda problem olabilir keza farm olayında da son guncellemeden sorma problem vardıHocam bugün oyuna gireyim dedim, zaten halihazırda senin cfgyi kullanıyordum ama son güncellemeden sonra aa iptali yapmaya başladı, bende mi bir sıkıntı var ?
Bir problem yok linke tikladigimda giriyor emin misin doğru yere tıkladığındankanka config inmiyor bu arada düzelt
Onlara basılı tutarsan çalışır basmazsan çalışmazDodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
bu tuşlardan 0-9 olanlar çalışmıyor galiba 8'e bastığımda evade cc 'ye dönüyor ama 0-9'a bastığımda tik çıkmıyor F1 ile baktığımda
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/C , V tuşlarını nasıl kullanıyoruz acaba ben kullanamadım
sheeshhh its opEline emeğine sağlık dostum deneyeceğim
Hocam mesela sadece cc değil de dodge only dangerous medium ustunu, dodge only dangerous 2 high ustunu dodgelasana basili tutmak zorunda kalmasak daha iyi olmaz mi? Yönetime iletebilir misiniz acaba rica etsem?Onlara basılı tutarsan çalışır basmazsan çalışmaz
Bir de hocam hangi karakterleri güncellediniz merak ettim deneyeyim.Hocam mesela sadece cc değil de dodge only dangerous medium ustunu, dodge only dangerous 2 high ustunu dodgelasana basili tutmak zorunda kalmasak daha iyi olmaz mi? Yönetime iletebilir misiniz acaba rica etsem?
Tüm tier listiHocam mesela sadece cc değil de dodge only dangerous medium ustunu, dodge only dangerous 2 high ustunu dodgelasana basili tutmak zorunda kalmasak daha iyi olmaz mi? Yönetime iletebilir misiniz acaba rica etsem?
Post automatically merged:
Bir de hocam hangi karakterleri güncellediniz merak ettim deneyeyim.
Yönetimi görürsem iletirim tabii kiHocam mesela sadece cc değil de dodge only dangerous medium ustunu, dodge only dangerous 2 high ustunu dodgelasana basili tutmak zorunda kalmasak daha iyi olmaz mi? Yönetime iletebilir misiniz acaba rica etsem?
Bir de hocam hangi karakterleri güncellediniz merak ettim deneyeyim.
Hocam bir de onceki surumde collision acik degildi bunda acik, ne ise yarar tam olarak acaba?Tüm tier listi
Yönetimi görürsem iletirim tabii ki
Minyon veya rakiplerin bloklamamasını önlüyordu sanırsam o yüzden açtımHocam bir de onceki surumde collision acik degildi bunda acik, ne ise yarar tam olarak acaba?
ben kullanıyorum bir tek sorunlarım usttekiler idareconfigde lucian Q su ve leona E si bir tek bende mi dodgelemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?