Hocam, Last hit konusunda geliştirme yapmayı düşünüyor musunuz? Her champ için tamam mesela biraz alengir olucak tabii ama tristana E ile beraber farma ince ayar çekme gibi bi şans? Tabii emeğinize saygı duyuyorum. Çok teşekkürler.
Hocam merhaba ben emrtaken kullanıyordum gayet memnundum senin configi denemek istedim de emrtakende kalistada biriken mızraklarla e skilli ile ne kadar can alabileceğimizi görebiliyordum ona göre kule altı giriyordum senin configte o yok bulamadım da nasıl açabilirim onu
Hocam, Last hit konusunda geliştirme yapmayı düşünüyor musunuz? Her champ için tamam mesela biraz alengir olucak tabii ama tristana E ile beraber farma ince ayar çekme gibi bi şans? Tabii emeğinize saygı duyuyorum. Çok teşekkürler.
Yani yaparım yapmasına da öyle bir şey fark ettirmez inan aynısının başka versiyonu gibi gözükür zaten öyle bir ayarda pek mümkün değil inan olabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum
Hocam merhaba ben emrtaken kullanıyordum gayet memnundum senin configi denemek istedim de emrtakende kalistada biriken mızraklarla e skilli ile ne kadar can alabileceğimizi görebiliyordum ona göre kule altı giriyordum senin configte o yok bulamadım da nasıl açabilirim onu
Shift'e basın en üstte "wsreborn" yazar oraya geldikten sonra "use classic damage" tikini işaretleyin veyahut tam tersini yapını deneyerek siz de o şekilde ayarlayabilirsiniz kendinize göre
O indirme tarihi doğrudur eğer o tarihin yanlış olduğunu düşünüyorsanız sayfa 58'in altına doğru inin orada uzun bir yorumum var onu göreceksiniz ve okuduktan sonra anlayacaksınız