görüp görebileceğin en rage evadeye sahip configtaze rage configleri severim deniyeceğim dostum
configi 2-3 hafta önce yaptım 1 haftası evade diğer kalan kısmı orb walker ve tierlist yapmak için neredeyse bütün çarları tek tek oynamaevade müthiş olmuş bir kaç gerekli şeyler kapalı ama akıcılık efsane
elinize sağlık hocam<3configi 2-3 hafta önce yaptım 1 haftası evade diğer kalan kısmı orb walker ve tierlist yapmak için neredeyse bütün çarları tek tek oynamateşekkürler <3 baron herald tracker gibi şeylerin açık halli configi paylaşacağım yakında
deneyimleyip yorumlarsan çok iyi olur bir kaç saat sonra tierlist geliyor bugün veya yarında awaraness açık haliTeşekkürler şimdi indirip oyun içinde bir deneyeyim eline sağlık.
teşekkürler bir kaç saat içerisinde tierlist ve awaraness açık halide gelecekSupport herolarını düzenleyebilirsin eline emeğine sağlık.
tierlist bitti düzenle yapıp konunun onay almasını bekleyeceğim sonra awaranessli hali gelicekAwarness açık olan halini heyecanla bekliyorum
script için ayarTam olarak ne işe yarıyor hocam ??
Teşekkürler hocamscript için ayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?