ooooooooy akaaaaaaaarSelamın aleyküm. dcden onlarca mesaj geldi, cfg isteği üzerine, Henüz tam olarak bitmedi lakin paylaşacağım.
öncelikle dosyaları indirmeden önce.
Nasıl kuracağım?
C:\wsreborn\config dosyasının içerisindekileri silip.
Verdiğim dosyadakileri atıyorsunuz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap./ VT:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap./ VT:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap./ VT:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Configlerin herhangi birisinde hata-eksikler varsa aşağıdan belirtmeyi unutmayınız saygılar...
İLETİŞİM:
İnstagram: shamanbey
discord: Shaman#1938
Oyun içi nick: Rhaastlantı-Prince Michael
Enable Evade/Evade tuşu = ctrl
dodge only dangerous spells/sadece tehlikeli büyülerden kaçın = 2
dodge only dangerous spells/sadece tehlikeli büyülerden kaçın(2) = 5
dodge only hard cc spells/sadece zor cc büyülerinden kaçın = 3
last hit/son vuruş = x
mixed/karışık = c
lane clear/lane temizleme minyonlara vurma = v
combo/kombo = space
flee/kaçma (düşmanlardan kaçarken kullanacağınız tuş)(key to use when escaping from enemies)
Tuşların bazıları ile oynamadım. Default/kendi ayarı gayet güzel ve stabil çalışıyor. Oynarken kolaylıkla kullanabileceğiniz tuşlar. LPReborndanda alıştığınız üzere değiştirme gereği duymadım.
bekliyorum <3çok hızlı oldu cidden daha yeni haber olmuştu :d deneyip yazarım ben yine elinize sağlık şimdilik
eyw hacım deneyın eksıkleri belirtin.hah Shaymanbeyde geldi tam oldu. Eline sağlıkk
eyw hacım beklıyorum.işteee beklenen en güzel haberlerden birii geldiiiiiii hemen deneme zamanı emeğine sağlık krall
tamamdır hocam 2-3 el atar yazarım varsa ama yoktur benceeyw hacım deneyın eksıkleri belirtin.
olabilir hiçbirimiz kusursuz değiliztamamdır hocam 2-3 el atar yazarım varsa ama yoktur bence
eksikler olursa sana direk yazarım ulaşırım ben ama olacağını sanmıyorum söz konusu sen yaptıysaneyw hacım deneyın eksıkleri belirtin.
Post automatically merged:
eyw hacım beklıyorum.
Bekliyorum hacım iyi oyunlar.hocam ellerine sağlık birazdan deneyip yorumlarımı ileteceğim
draw çizimler örneğin u nun nereye kadar gideceği vb ekran temiz oluyor hiç olmadıgında hepsini deneyebilirsiniz iyi oyunlar.Merhaba beni maruz görün draw tam olarak nedir açılımını yapar mısınız 3 tane draw var da hangisini indireceğimi şaşırdım teşekkürler.
anladım teşekkür ederim deneyeceğim elinize sağlıkBekliyorum hacım iyi oyunlar.
draw çizimler örneğin u nun nereye kadar gideceği vb ekran temiz oluyor hiç olmadıgında hepsini deneyebilirsiniz iyi oyunlar.
Eksikleri belirt mi ? Hakaret sayarım bunu, lütfen. Ellerinize sağlık.eyw hacım deneyın eksıkleri belirtin.
teşekkürler efendim iyi oyunlar iyi forumlar.Eksikleri belirt mi ? Hakaret sayarım bunu, lütfen. Ellerinize sağlık.
kendim oynadıgıma göre tierlist yaptım farklı olabilir.bu tierlist yanlışmı acaba ? yoksa conifge özel tier mi bu ? çünkü ben bi conifgle oynuyorum cassia kesinlikle s+ viego kesinlikle s+
iyi oyunlar iyi forumlar.anladım teşekkür ederim deneyeceğim elinize sağlık
kendi oynadıgıma göre tierlist yaptım maruz görün. eksikleri tamamlayacağım.Draven nasıl s+ tier oluyor kral, baltaları tutcam diye ölüyor
Eline sağlık yinedeiyi oyunlar iyi forumlar.
kendi oynadıgıma göre tierlist yaptım maruz görün. eksikleri tamamlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?