- Konuyu başlatan
-
Rurf henüz destekli değil bildiğm kadarıyla bazılarında. Görüşün için teşekkürler.Dostum 1 oyun denedim sadece o da varus ile. Duran adama bile q,u tutturamıyor zoom da ise ne kadar arttırırsam arttırayım çok az büyüyor. Mix ve farm tuşlarında mix pek bir işe yaramadı ayrıca farmda ise bazen salak saçma hareketler sergiliyor bazen son vuruşu bekliyor skil falan hiç bir şey atmıyor. rurf modunda varus ile denedim belirtiyim
Görüşün için teşekkürler hacım. Draw şöyle no drawda ekranda hiçbir draw yok yani u şu kadar w şu kadar gibisinden hiçbir draw yok. Mantık bu şekilde umarım beğenirsiniz hayırlı akşamlar.Selamlar, shamancım öncelikle belirtmek isterim ki tierlist çok güzel şampiyonlar içeriyor. Daha tam bitmemiş ısrarları kıramadığın için paylaşmışsın ama bu hali de eminim ki güzeldir, ben şahsen bu düşüncedeyim. Tam çıkmasını da kesinlikle yakın bir zamanda paylaşmanı rica ediyorum tabii ki ne zaman tam biterse o zaman paylaş. Config'e karşı değilim, zaten config'i kullanıp kendine göre ayarlama yaparsan 10 numara oluyor tekrardan teşekkür ediyorum bugün daha yeni çıktım oyundan o yüzden girmeyeceğim. Yarın kalktığımda config'i indirip deneyeceğim eksik vs. tüm her şeyi belirtirim. Son olarak bu ufak drawlar ile tüm draw'ların aralarında ne gibi bir fark var belirtirsen sevinirim tekrardan ellerine sağlık.
Bekliyorum.tartışmalara son vermek amaçlı şimdi kurulumu yaptım ekstra bir ayar yapmadan west plat eloda deniyorum oyun sonu düzenleyeceğim
Var hocam.wsreborn da zoom var mi
İyi oyunlar geri dönüş yaparsanız sevinirim.eline sağlık brom deniyorum hemen
İyi oyunlar geri dönüş yaparsanız sevinirim hacım.Vaaay demek kapsamlı bir cfg, en sevdiğim ,hocam elinize sağlık .
İyi oyunlar geri dönüş yaparsanız sevinirim.Beklenen config geldi eline sağlık denicem usta.
Neyi tam olarak anlayamadım.hocam nasıl taşıyorsunuz çok zor olmuyor mu?
tartışmalara son vermek amaçlı şimdi kurulumu yaptım ekstra bir ayar yapmadan west plat eloda deniyorum oyun sonu düzenleyeceğim
Teşekkür ederim dönüşün için tüm hatalar düzeltilecek elimden geldiğince. Biliyoruz ki hiçbirimiz kusursuz değiliz hayırlı akşamlar.Maç sonundan yazıyorum, açıkçası çok bir senkronizasyon farkı göremedim ama ekstraları var tabii örneğin samira ile kule dibinde e kombosu yaptı bir ara direkt bekleme yapmadan 2.e ile kule menzilinden hiç hasar yemeden çıktı bu hız güzeldi açıkçası ama onun haricinde çok bir ekstrası yok hatta evade kısmında sorunlar mevcut çok ufak tefek geliştirmeyle kusursuz denecek vaziyete gelebilir kendisi de konuda belirtmiş zaten tam bitmedi diye onu da baz alarak konuşalım yarım bir confige göre gerçekten güzel ve en kullanılabilir vaziyette olan config. Başarılar tekrardan
İyi oyunlar..ooooooooy akaaaaaaaar
zoom nerede tam olarak hangi sekmedeRurf henüz destekli değil bildiğm kadarıyla bazılarında. Görüşün için teşekkürler.
Post automatically merged:
Görüşün için teşekkürler hacım. Draw şöyle no drawda ekranda hiçbir draw yok yani u şu kadar w şu kadar gibisinden hiçbir draw yok. Mantık bu şekilde umarım beğenirsiniz hayırlı akşamlar.
Bekliyorum.
Var hocam.
İyi oyunlar geri dönüş yaparsanız sevinirim.
İyi oyunlar geri dönüş yaparsanız sevinirim hacım.
Dosyayı indirmeye gittiğimde, Google sayfasına yönlendiriliyor.
Selamın aleyküm. dcden onlarca mesaj geldi, cfg isteği üzerine, Henüz tam olarak bitmedi lakin paylaşacağım.
öncelikle dosyaları indirmeden önce.
Nasıl kuracağım?
C:\wsreborn\config dosyasının içerisindekileri silip.
Verdiğim dosyadakileri atıyorsunuz.
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap./Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap./Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
3-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap./Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
Configlerin herhangi birisinde hata-eksikler varsa aşağıdan belirtmeyi unutmayınız saygılar...
Enable Evade/Evade tuşu = ctrl
dodge only dangerous spells/sadece tehlikeli büyülerden kaçın = 2
dodge only dangerous spells/sadece tehlikeli büyülerden kaçın(2) = 5
dodge only hard cc spells/sadece zor cc büyülerinden kaçın = 3
last hit/son vuruş = x
mixed/karışık = c
lane clear/lane temizleme minyonlara vurma = v
combo/kombo = space
flee/kaçma (düşmanlardan kaçarken kullanacağınız tuş)(key to use when escaping from enemies)
Tuşların bazıları ile oynamadım. Default/kendi ayarı gayet güzel ve stabil çalışıyor. Oynarken kolaylıkla kullanabileceğiniz tuşlar. LPReborndanda alıştığınız üzere değiştirme gereği duymadım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ZOOMU 2000 İLA 3000 ARASI KULLANMANIZI ÖNERİRİM
CONFİGLERİN HERHANGİ BİRİSİNDE SORUN-EKSİK VARSA LÜTFEN BELİRTİNİZ.
İLETİŞİM:
İnstagram: shamanbey
discord: Shaman#1938
Oyun içi nick: Rhaastlantı-Prince Michael
Awareness kısmında, ilk başta yer alıyor.zoom nerede tam olarak hangi sekmede
Dosyalarda ve verdiğim linklerde, hiçbir sorun yoktur. Kontrol edin olmazsa başka tarayıcıdan indirin. İyi forumlarDosyayı indirmeye gittiğimde, Google sayfasına yönlendiriliyor.
evet en basta yoktu galiba tesekkürlerAwareness kısmında, ilk başta yer alıyor.
sizce shamanbey config mi daha iyidir yoksa leftspace config miShamanCFG, clips/kesitler kısmına oynadığım oyunların kesitini atacağım yarın iyi geceler hocam.
İyi geceler.ShamanCFG, clips/kesitler kısmına oynadığım oyunların kesitini atacağım yarın iyi geceler hocam.
bu bilgisayarıma gir oradan c diskine gir sonra wsreborn klasörünü bul onun içine gir orada config klasörü var onun içine gir içindeki her şeyi sil sonra bu indirdiğinin içindekileri oraya atC:\wsreborn\config dosyası nerede tam olarak. nerden silicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?