- Konuyu başlatan
-
silinir. kopyasını al-no draw yüklersem sadece kendi yaptığım diğer ayarlarım silinir mi
eyw hocam iyi oyunlar..4-5 maç attım kullanışlı ve güzel olmuş eline sağlık
en kısa zamanda eksikleri bekliyorum.tamamlanmış halini bekliyoruz hocam
herkesin oynayışı, görüşü farklı saygı duyarım. iyi oyunlarne yalan söylüyüm beğenmedim.
iyi oyunlar <3denedim gerçekten iyi çalışıyor
eyw hacım iyi oyunlar.Elines sağlık güzel kardeşim. Deneme fırsatım oldu güzeldi
eyw cansın <3böyle bir config yapabilenin testislerinin hafif olduğunu sanmıyorum
eyw iyi oyunlar.İşte beklenen an, eline sağlık
iyi oyunlar.Adamsın abi
iyi oyunlar <3çok iyi olduğunu düşünüyum config lazımdı deneyeceğim sabırsızlanıyorum
eyw iyi oyunlar <3Elinize emeğinize sağlık hocam çok iyi olmuş
iyi oyunlar.Eline sağlık config için
Biraz sorunlu.evade den memnun olamadım bi türlü
İyi oyunlar.eline sağlık güzel olmuş ben denedim
Hayırlısı.eline sağlık reis gelişmeyi bekliyoruz
k'sante de şampiyon bile mevcut değil menüde neden c de? kesinlikle gwenle aynı kategoride bulunmamalıLeague Of Legends WSReborn Shamanbey Config [16.01.2023]
Merhabalar arkadaşlar Discord üzerinden WSReborn için onlarca config isteği geldi. Henüz tam olarak bitmedi fakat paylaşacağım.
Nasıl kuracağım?
- C:\wsreborn\config klasörünün içindeki dosyaları silin ve aşağıdan indirdiğiniz dosyanın içindekileri atın.
Notlar:
Zoom ayarını 2000-3000 arasında kullanmanızı öneriyorum.
Tuşlar:
Evade key/Evade tuşu -> CTRL
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın -> 2
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın(2) -> 5
Dodge only hard CC spells/Sadece zor CC büyülerinden kaçın -> 3
Last hit/Son vuruş -> X
Mixed/Karışık -> C
Lane clear/Lane temizleme, minyonlara vurma -> V
Combo/Kombo -> SPACE
Flee/Kaçma (düşmanlardan kaçarken kullanacağınız tuş)(key to use when escaping from enemies)
Tuşların bazıları ile oynamadım. Default/kendi ayarı gayet güzel ve stabil çalışıyor. Oynarken kolaylıkla kullanabileceğiniz tuşlar. LPReborndanda alıştığınız üzere değiştirme gereği duymadım.
Tierlist:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
yukarıda bulunan linklerden. hangisini indirmek istiyorsanız ona tıklayacaksınız.
İletişim:
Instagram: shamanbey
Discord: Shaman#1938
Oyun içi nick: Rhaastlantı-Prince Michael
Devam eden çekilişlerimiz.
https://memoryhackers.org/konular/ozel-logo-tasarimi-yapacagim.255853/#post-4948340
Configlerin herhangi birisinde hata-eksikler varsa aşağıdan belirtmeyi unutmayınız saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?