League Of Legends Yaş Sınırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
League Of Legends T.C ile girme gelmelimi sizce bu konu eskiden de çok konuşuldu ve yaş sınırı ne olmalı?

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Böyle birşeyin olmasının imkânı yok ve oyun zaten büyük bir kitle kaybetti. Şuan oynayan az olduğu için öyle birşeyi göz almazlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bence gelmemeli kısıtlamalar çok gereksiz bence bunu ebeveynler yapması gerekiyor çocuklarına

Üye
3 HİZMET YILI
Bence gelmemeli eğer toxiclikten dolayı diyorsan çünkü her yaşta toxic insanlar var :/

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
16+ gelsin 16’dan küçükler çok cheat yapıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hayır gereksiz. oyunda oyuncu kalmaz ve bu tür sistemler cok sacma. Türkiyenin özgürlük ülkesi olduğunu hatırlatmak isterim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence en az +18 olmalı cünkü tam bir ergen oyunu net

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Böyle birşeyin olmasının imkânı yok ve oyun zaten büyük bir kitle kaybetti. Şuan oynayan az olduğu için öyle birşeyi göz almazlar.
Almazlar fakat useri milyar olan bi oyun olsaydı bence getirilmeli ben westte oynuyorum fakat tr de oynadığım zamanlarda plat eloda bile çocuk dolu örnek olarak farmlar bana itiyor adam gank geliyor yardıma gelemedim diye hem cslere ortak oluyor hemde adamlara feedliyor oyunu zehir ediyorlar öyle tiplerden nefret ediyorum maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
doğru söylüyosun ama unutduğun bişe var bunlar bitmezse gene oyuncu sayısı düşecek bu sefer büyük yaş kitlesini kaybedecek

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Küçük çocuklar yüzünden yasuo mainler hor görülüyor takımı taşısan bile flame yiyorsun :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence gelmesi anlamsız olur ebeveynlerinin tcsi ile girebilirler veya başka bir şekilde.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gelmesin diyenler muhtemelen 18 yaş altı ama gelsede bi manası olmaz onunda bi çözümü bulunur kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yahu free to play oyuna neden yaş sınırlaması hatta tcn ile giriş gelsin ki? firma zarar eder bundan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...