League of legends yüksek eloda mental koruma için ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Saygıdeğer arkadaşlar hayatımdan tam 8 sene falan verdim lole westte dia 1 eloda takılıyorum fakat farkettim ki eğer mentali sağlam bir oyuncu olursam west gm a kadar yolum var sizce mentali korumak için ne tür çözümler uygulamalı ve olaylara nasıl yaklaşmalıyım (tiltprof olma yolunda ilk gün)

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Oyun içi konuşmalardan bahsediyorsan ben direk susturuyorum herkesi çünkü kazansam bile tilt oluyorum bazılarına

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
/mute all yazıp herkesi sustur işaretleri açabilirsin ben de westte oynuyorum çok konuşma yok tr kadar işaretleri açabilirsin jung geliyorsa sen görmediysen sana birisi ping atabilir ordan kaçabilirsin falan ve en iyi oyuncunun sen olmadığını herkesin kötü oyunu olabileceğini düşün. Sen de bazen o takımındaki kötü oyuncu gibi oynayabilirsin. Zaten west dia 1 elodaymışsın ne kadar kötü oynayabilir ki ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sustur all yap arkaya chill müzik aç oyununu oyna

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herkesi sustur müziğini aç keyfine bak, bi maçı kaybetsen diğerini kazanırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En iyi yöntem herkesi susturmak sadece oyun içindeki pingleri kullanarak anlaşmak en iyisi çünkü chatte genelde moral bozmak için yazıyorlar ve dikkatini dağıtıyorlar.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
En iyi yöntem takımda ki arkadaşın sana küfretse bile onlara cevap yazmamak olacaktır. Cahil insanlar ile tartışmaya girmenizi hiç önermem. Siz onlara cevap verdikten sonra kendilerini bir şey sanıyorlar ve oyunu kaybetme oranınız yaklaşık 90%. Bir de tam tilt bir tipse, "yok ben buna oyun kazandırmam, oyunu satıyorum" havalarına girer. Bu tiplerle kesinlikle uğraşmak istemezsiniz.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sadece kendinle ilgilen . Zaten Dia 1 de feedlemezler. Bu yüzden kendi oyununla ilgilen yeter

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Herkesin Sesini kapat arkada dj byaltman hard basi calsin koy

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
all chati kesinlikle kapat aşırı gereksiz bir şey zaten karşı takımla konuşmak sana bir şey kazandırmayacak ve arkadaşların dediği gibi baktın zırvalıyor sustur direk konuşmasına müsade etme çünkü konuştukca seni hem meşgul hem de sinir edecek

alternatif olarak kapına barfiks demiri koy şaka yapmıyorum ben yaptım acayip işe yarıyor lol de oldum olası çok yetenekli bir oyuncu değildim en fazla plat 1 e çıktım her sinirlendiğimde oyun sonu 10-15 barfiks çekiyordum hem oyun arası egzersiz yapıyorsun hem de sinirlerine hakim oluyorsun yoksa kolların kopacak seviyeye geliyor acı çekiyorsun anlıyacağın demire baktıkça tamam oğlum sakin diyorsun kendine

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mental korunmanın tek etkili yolu , hissettiğin anda alt+f4 ve seni mutlu edecek hoşlandığın aktivitelere yoğunlaşmak (müzik,film,gezi.. gibi).

Gereğinden çok fazla şu oyunlara önem yüklüyorsunuz, bu stres ergenlik ile birleşince anksiyete yada benzer ruhsal problemler kaçınılmaz oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyun içi konuşmalardan bahsediyorsan ben direk susturuyorum herkesi çünkü kazansam bile tilt oluyorum bazılarına

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Elon sağlam zaten o eloda pek sorun çıkmaz ama yine de mute all

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim bildiğim herkesi sustur arka fona müzik koy.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
adamlarin Sesin Kapat Arka Plandada ABU BANDIT sarkisin koy keyfim gell

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
çelik gibi sinir lazım çelik oyn başı mute allı çak ardından chill müzik baktın takımda iş yok oynamıyoalr sal sende keyfine bak her maç kazanılmaz

Üye
8 HİZMET YILI
Herkezin sessize al en iyisi birde müzik arkadan. Keyfine bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...