Saygıdeğer arkadaşlar hayatımdan tam 8 sene falan verdim lole westte dia 1 eloda takılıyorum fakat farkettim ki eğer mentali sağlam bir oyuncu olursam west gm a kadar yolum var sizce mentali korumak için ne tür çözümler uygulamalı ve olaylara nasıl yaklaşmalıyım (tiltprof olma yolunda ilk gün)
/mute all yazıp herkesi sustur işaretleri açabilirsin ben de westte oynuyorum çok konuşma yok tr kadar işaretleri açabilirsin jung geliyorsa sen görmediysen sana birisi ping atabilir ordan kaçabilirsin falan ve en iyi oyuncunun sen olmadığını herkesin kötü oyunu olabileceğini düşün. Sen de bazen o takımındaki kötü oyuncu gibi oynayabilirsin. Zaten west dia 1 elodaymışsın ne kadar kötü oynayabilir ki ?
En iyi yöntem herkesi susturmak sadece oyun içindeki pingleri kullanarak anlaşmak en iyisi çünkü chatte genelde moral bozmak için yazıyorlar ve dikkatini dağıtıyorlar.
En iyi yöntem takımda ki arkadaşın sana küfretse bile onlara cevap yazmamak olacaktır. Cahil insanlar ile tartışmaya girmenizi hiç önermem. Siz onlara cevap verdikten sonra kendilerini bir şey sanıyorlar ve oyunu kaybetme oranınız yaklaşık 90%. Bir de tam tilt bir tipse, "yok ben buna oyun kazandırmam, oyunu satıyorum" havalarına girer. Bu tiplerle kesinlikle uğraşmak istemezsiniz.
all chati kesinlikle kapat aşırı gereksiz bir şey zaten karşı takımla konuşmak sana bir şey kazandırmayacak ve arkadaşların dediği gibi baktın zırvalıyor sustur direk konuşmasına müsade etme çünkü konuştukca seni hem meşgul hem de sinir edecek
alternatif olarak kapına barfiks demiri koy şaka yapmıyorum ben yaptım acayip işe yarıyor lol de oldum olası çok yetenekli bir oyuncu değildim en fazla plat 1 e çıktım her sinirlendiğimde oyun sonu 10-15 barfiks çekiyordum hem oyun arası egzersiz yapıyorsun hem de sinirlerine hakim oluyorsun yoksa kolların kopacak seviyeye geliyor acı çekiyorsun anlıyacağın demire baktıkça tamam oğlum sakin diyorsun kendine