Teşekkür ederim yarım saatte yaptım.efsane gozukuyor ne kadar sürede yaptın kardeşim?
Henüz herhangi biri ile çalışmayı düşünmüyorum ama fikrim değişir ise bu uyarını dikkate alırım teşekkürlerdostum gördüğüm kadarıyla pek çok insan sana bir "youtuber ile anlaş ona yap" minvalinde şeyler söylüyor. ben bi dönem bu şekilde thumbnailler oluşturup satıyodum. tecrübelerimi aktarayım hemen; ilk olarak herkes ücretsiz yaptırmak isteyecektir. eğer ücretsiz yapmazsan da fiyatı öldüreceklerdir (thumbnail başına 5-10 liralardan bahsediyorum). hadi buna da okey dedin diyelim, bir süre sonrasında 5-10 lira aldığın işe de karışmaya başlayacaklar. işin sonunda "ne yapıyosun ki çok da zor değil yaptığın. iki tane görseli hazır efektlerle birleştiriyosun." diyip artık seninle çalışmayı bırakacaklardır. bunlar tecrübeyle sabitsinir hastası olmak istemiyosan hiç girme derim daha doğrusu şöyle bi genel örnek vereyim; eğer senin yaptığın iş hakkında müşterinin bir bilgisi yoksa işte o zaman çok sağlam sinirlere sahip olmak gerekiyor
Eee yaniii teşekkür ederim aspovacım <3Ellerine sağlık şenks abim. Yapıyorsun bu işleri be muhteşem olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?