- Moderatör
-
ama onaylı üye olmak zorundasın lol sc ile oynamak istiyorsan knkmanuel yapıcaz o halde desenebari girebileceğim birilerini bulayım
Post automatically merged:
bota para vermeyi düşünmüyorum 2018de acc satın aldım hesabın sahibi başkasının eline geçirilmiş diyerek banlattı hesap satın alımına pek yakın değilim
şuan kullandığım hesabı kaç sene önce almıştım halaa kullanıyorum şans işi demekki.manuel yapıcaz o halde desenebari girebileceğim birilerini bulayım
bota para vermeyi düşünmüyorum 2018de acc satın aldım hesabın sahibi başkasının eline geçirilmiş diyerek banlattı hesap satın alımına pek yakın değilim
sc kullanmaya ihtiyacım yok ki yeterince iyi olduğumu düşünüyorumama onaylı üye olmak zorundasın lol sc ile oynamak istiyorsan knk
kesinlikle öyleşuan kullandığım hesabı kaç sene önce almıştım halaa kullanıyorum şans işi demekki.
kankam o manada demedim yani .d normalde bende açmam sc stres atmak için açıyorum westte dia master elosun da tryhard tryhard oynamaktan sıkıldım bunaldığım için açıyorum yoksa açmam yanisc kullanmaya ihtiyacım yok ki yeterince iyi olduğumu düşünüyorum
kesinlikle öyle
anladım hem zaten bende onaylı üye olmak için çabalıyorumkankam o manada demedim yani .d normalde bende açmam sc stres atmak için açıyorum westte dia master elosun da tryhard tryhard oynamaktan sıkıldım bunaldığım için açıyorum yoksa açmam yani
Var ama paralı başka sitelerden bulabilirsinArkadaşlar oto level kasma app falan yok mu yardımcı olabilecek biri varsa yazabilir mi?
rahat olursun bir şey knk onaylı üyede 50 mesajı 10 dk da atarsın bilemedin 15 dk da .d kolay gelsin iyi forumlar dilerimanladım hem zaten bende onaylı üye olmak için çabalıyorum
spam yapmak istemiyorumrahat olursun bir şey knk onaylı üyede 50 mesajı 10 dk da atarsın bilemedin 15 dk da .d kolay gelsin iyi forumlar dilerim
tamamdır bakarım sağ olVar ama paralı başka sitelerden bulabilirsin
rica ederim ne demek eğer bir şeye ihityacın olursa yardımcı olurum her zaman buralardayım ben <3spam yapmak istemiyorumteşekkür ederim sana da
tamamdır bakarım sağ ol
30-40 hesap kasmışımdır artık çok zor geliyor 3 gündür hesap 6 lvlÇok sancılı süreç level kasmak
Evet gördümVarmış ama paralı yapmışlar
Ne kusuru yaAraştırdım da bulamadım. Kusura bakma
dostum acılmıs eskı konulara bakarsanız bılgı sahıbı olabılırısnız auro bot dıye bır seey vardı dc lınkı felan her seyı postun ıcıne atılmıstı ama hesap oluşturmada sorun yasınlara oluyorduArkadaşlar oto level kasma app falan yok mu yardımcı olabilecek biri varsa yazabilir mi?
Ücretli ücretsiz değil de ban yedirmeyecek olması daha önemliaynen ücretsiz bulamazsın
Nerden bakabilirim söyler misin?dostum acılmıs eskı konulara bakarsanız bılgı sahıbı olabılırısnız auro bot dıye bır seey vardı dc lınkı felan her seyı postun ıcıne atılmıstı ama hesap oluşturmada sorun yasınlara oluyordu
Ne süper neyi beğendinsüperr
begendim
lwl kasma botuna dair açılmıs konuları bakıp içerisindeki auro bota dair yazan yazıları bulman gerekıyor bıraz zahmetlı işÜcretli ücretsiz değil de ban yedirmeyecek olması daha önemli
Nerden bakabilirim söyler misin?
Bakıyorum ancak bulamıyorum yarın sabah pcden uğraşmam gerek sağ ol yine delwl kasma botuna dair açılmıs konuları bakıp içerisindeki auro bota dair yazan yazıları bulman gerekıyor bıraz zahmetlı iş
Keşke bulabilsen..ben ücretsız kullanıp ban yemedim ama o bota ulaşamıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?