League of Legends

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kardeşim once lanenı seçmelmisin tr grandmaster jungle mainım tüm şampıyonları oynayıp hangısınde daha cok zevk ve wın alıyorsan onu oynamalısn - OTP olmak varsa kafanda populer olmayanm sampıyoonlardan seç :)

Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim once lanenı seçmelmisin tr grandmaster jungle mainım tüm şampıyonları oynayıp hangısınde daha cok zevk ve wın alıyorsan onu oynamalısn - OTP olmak varsa kafanda populer olmayanm sampıyoonlardan seç :)
peki öyle diyorsan popüler olmayanalrdan seçerim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şu anda iyi olan bir sürü karakter var mesela fiora ile 2 veya 3 item bitirince çok rahat taşıyabilirsin. Jayce var çok güçlü. Dediğim gibi metayı takip etmen gerek

Üye
5 HİZMET YILI
Şu anda iyi olan bir sürü karakter var mesela fiora ile 2 veya 3 item bitirince çok rahat taşıyabilirsin. Jayce var çok güçlü. Dediğim gibi metayı takip etmen gerek
Fiora yı oynadım herkes tavsiye etti ama çok zorladı beni ne yapmam gerek

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Jungleda master oyna en iyisi. Beni eklersen beraber oynayabiliriz 91 sevivyeyim nick HzCeg

fof

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bazen skill tutturmanda sorun çıkartabiliyor ama skilshotsuz karakterler katarina gibi efsane dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaş League of Legends ta solo ve jung da hangi şampiyonları oynamalıyım önerebilir misiniz?
Kanka solo ben sıkılmam diosan vlad ve nasus easy win sadece minyon yapsan dk 15 den sonra taşıyosun jung da ise jarvan ıv tek atarım diosan kha eğer takım için oynucam dersende rammus udyr öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...