League of Legends'da hikayesel ve oyunsal bakımdan en sevdiğiniz şampiyonlar ve nedeni?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Benim fikrim hikayesel bakımdan en sevdiğim şampiyon Fiddlesticks. çünkü bikere herif ilk ve en güçlü iblis. İblislerin iblisi. Adam akıllı bir bilinci yok ve dünyayı anlamıyor ama buna rağmen evrenin en güçlülerinden ve korkunun vucüt bulmuş hali. Oyunda en sevdiğim warwick. İşte can çalma var koşma var zıplama var çok eğlenceli ölümsüz mq. Cevaplarınızı beklirem.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
hikayede Lucian, oynanış olarak ashe ve caitlyn

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben aurellioncuyum aga her anlamda

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aurelion çok sade ya. işte bi anda oluşmuş böyle yıldız yaratmış galaksi yaratmış ve herşeyi biliyomuş. ama diğerleri öyle değil. Bard evrenin ilk sesi ve kozmik bir koruyucu. Fiddle ilk iblis ve korkuyu temsil ediyo felan. ama A.Sol çok sade.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yasuo iyi aga anlarsınya kılıcı var abisini öldürüyo falan saçı uzun ruzgar falan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
riven her ne kadar çöp gözükse de basit tutulmuş hikaye anlatımıyla kendimle çok bağdaşlaştırdığım bir karakter küçük yaştan beri kılıç kullanması falan zamanında bu sebepten oynamaya başlamıştım şimdi otp olduk güzel yani öyle

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Abisini istemedende olsa öldüren yasuo mu yoksa yok olma tehlikesini bile bile abisini güneş kursuna çıkaran renekton mu :d

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Samira'nın oyun oynamasını ve Zed'in hikayesini seviyorum

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
viego hem hikaye hem oynanis hikayesinin ustune kitap mi dersin oyun mu dersin yani sonu biraz harcadilar ama cok guzel yinede

Üye
2 HİZMET YILI
Beyler Ben Lanet Shaco MAİNİM,Yani Cevabını Biliyonuz Diye Düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...