herkesi oyun sonu report etmenin banwaweden bir kaçış yöntemi olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu sistemin öyle çalıştığını .kanka herkesi oyun sonu hileden reportlarsan ban wawedden biraz olsa kaçmış olursun ama tabiki oto dodge yi kapatabilirsin ben öyle yapıyorum en az 3 haftadır kullanıyorum tr west karışık şu anlık bir chatten scriptsin fln diye mesaj almadım.
yeni sistem değişecek mi ? yoksa bir önceki kullandığımız gibi UI üzerinden hile programa yüklenecek mi ?Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
Kardeşim Tam 17 senelik bilgisayar Kodlama Tasarım Programlacısıyım Otomatik program ile güncelleme diyorum Yani fix geldiginde kendi kendine güncelleme yapacak programdan bahsediyorumKardeşim bir kere kendisini otomatik güncelleyen script yapamazsın söylediklerinde çok tutarsızlık var ben bu işlerin içerisindeyim amacın ne bilmiyorum ama bol keseden sallama : )
hadi bakalım güveniyoruz sanaBiliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
Söylediğin şeylere gülüp geçiyorum ban yememe sebebini skorlarda ölüm olarak gösteriyorsun komik : ) Tamamiyle yalancısın : DKardeşim Tam 17 senelik bilgisayar Kodlama Tasarım Programlacısıyım Otomatik program ile güncelleme diyorum Yani fix geldiginde kendi kendine güncelleme yapacak programdan bahsediyorum
Örnek CS 1.6 daki SXE sistemi anladınız sanırım
Post automatically merged:
Arkadaşlar LazzySharp Hilesi tabiki güncellenecektrir benim anlattıgım farklı bir konu ve hiledir
Kardeşim Bence çok boş yapıyorsun forumda tartışma konusu çıkararak beni tanıyanlar tanıyor saygılarımla muattap olmuyorumSöylediğin şeylere gülüp geçiyorum ban yememe sebebini skorlarda ölüm olarak gösteriyorsun komik : ) Tamamiyle yalancısın : D
hadi bakalım güveniyoruz sana
yalnız yeni hero vb gelirse nolcak :dBiliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
SEROTOLLİ KRALLIĞI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?