aynen zorlastırmıslar ama kırarlar bnceUfuk beklerim beklemekte sıkıntı yok günümüz beklemekle geçiyor zaten fakat şuanda gerçekten cracklemek zor olduğu diye görüyorum bu olayından sonra toir+ yapımcıları güncelleme getirmiş cracki zorlaştırmış. Eğer crackleyebilceklerse bir duyuru verilirse çok güzel olur en sonunda başarsız olunursa boşu boşuna beklemiş oluruz :/
Var Dostum Profilimin üstüne gelip oradan konuşma başlata basabilrsinemir6956 burada özelden sohbet diye bir şey var mı 2 senelik üyeyim ama fazla bir bilgim yoh
Nulled de güncel değil.bildiğim kadarıyla nulled isimli sitede güncelleme gelmişti ancak ben memoryhackers de güncelleme geleceğini pek düşünmüyorumumarım yanılırım.
burada kapandığı zaman orada günceldi sanırım giriyordum scripte çünkü. onların id şifresi ileNulled de güncel değil.
benim nulled da vip hesabım var script riftlol tarafından daha güncellenmedi iyi bak derimburada kapandığı zaman orada günceldi sanırım giriyordum scripte çünkü. onların id şifresi ile
id ve şifreyi hatırlıyor musun acaba?burada kapandığı zaman orada günceldi sanırım giriyordum scripte çünkü. onların id şifresi ile
id ve şifreyi hatırlıyor musun acaba?burada kapandığı zaman orada günceldi sanırım giriyordum scripte çünkü. onların id şifresi ile
Şu An Hile OUTDATED + Hatırlamıyorum Malesefid ve şifreyi hatırlıyor musun acaba?
Dostum orada paylaşanlar zaten memory staffları. Kısacası burada ki fixlenince orada ki de fixleniyor.burada kapandığı zaman orada günceldi sanırım giriyordum scripte çünkü. onların id şifresi ile
Hanbotu kırmaları toire oranla daha zor ayrıca
Dostum orada paylaşanlar zaten memory staffları. Kısacası burada ki fixlenince orada ki de fixleniyor.
evet çünkü riftlol girmiyor akşam girdiğinde ona özelden haber verdim o da outdated yaptı gece ama onlar güncelleme getiricekler kesin@Soresbaba Şu an Güncel Değil Haklısınız Yeni Gördüm Ancak Burada Kapandığında Orada Hala Açıktı yaklaşık 4 5 saat sonra onlarda kapattı
öyle olduğuna eminmisin ? o paylaşan adam elobuddy eski moderatörü tradana ve ekibi yanlış biliyorsunHanbotu kırmaları toire oranla daha zor ayrıca
Dostum orada paylaşanlar zaten memory staffları. Kısacası burada ki fixlenince orada ki de fixleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?