HİL
Uzman Üye
Dostum para vermeden atlamak istiyorum arkadaş ar yeni açtı hesabını benim levelıme yetiştimarketten Xp takviyesi satın alabilirsin, 10 levelin altında iken botlar fazla xp verir 10 levelin üstünde botlardan daha az alırsın o yüzden 5v5 gerçek kişilerle oyna, aram da az xp veriyor.
Geçen haftadan itibaren pulsefire etkinliği kaldırıldı, muhtemelen arkadaşların o görevler ve urf oyunları sayesinde seri seri exp kastılar.Dostum para vermeden atlamak istiyorum arkadaş ar yeni açtı hesabını benim levelıme yetişti
yok dostum arkadaşım yeni açtı hesabı aynı anda oyun gırıyoruz ama neden ise daha fazla exp alıyorGeçen haftadan itibaren pulsefire etkinliği kaldırıldı, muhtemelen arkadaşların o görevler ve urf oyunları sayesinde seri seri exp kastılar.
o zaman başlangıç etkinliklerinde olduğu için fazladan exp alıyordur. Speller ve rünler açılana kadar (hatırladığım kadarı ile 12-15 level arası) ekstradan görevler veriyor. Nedeni bu olabilir. Eğer görev dışında bi yerden geliyorsa exp boost almıştır başka ihtimali yok.yok dostum arkadaşım yeni açtı hesabı aynı anda oyun gırıyoruz ama neden ise daha fazla exp alıyor
oyunlardaki killeri çok yüksek kda oranım fakat 100 xp verıyor sc lı oynasam bıleOyunda gösterdiğin başarıya göre xp artabilir.
nasıl bir bot mesela?bota bırak çarı 2 gün sonra falan 30 olursun ya da takviye alıp kendin oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?