I love Vi
Seçkin Üye
Benim bildiğim kadarı ile yoktur ama bilen varsa umarım yardımcı olurMerhabalar konuyu açıcak başka yer bulamadım ama kasa kumandalı led lambalarında aynıdır sıkıntı çıkmaz umarım. Evde odamda uzaktan kumandalı led lamba kullanıyorum. Kumandasını kullanmak bi eziyet. Yapışkanı çıktığı için ön kısmı düşüyor pil oturmuyor genelde ve belirli bi mesafeden hiç algılamıyor lambanın içine sokmam gerekiyor nerdeyse. Uzaktan kumandalarda telefonla televizyon kontrol ediliyordu. Frekansını bulup bunu da kontrol etmemin bir yolu var mıdır? Var ise birisi anlatabilir mi?
Yoktur büyük ihtimalle zorMerhabalar konuyu açıcak başka yer bulamadım ama kasa kumandalı led lambalarında aynıdır sıkıntı çıkmaz umarım. Evde odamda uzaktan kumandalı led lamba kullanıyorum. Kumandasını kullanmak bi eziyet. Yapışkanı çıktığı için ön kısmı düşüyor pil oturmuyor genelde ve belirli bi mesafeden hiç algılamıyor lambanın içine sokmam gerekiyor nerdeyse. Uzaktan kumandalarda telefonla televizyon kontrol ediliyordu. Frekansını bulup bunu da kontrol etmemin bir yolu var mıdır? Var ise birisi anlatabilir mi?
en iyi çözüm yenisini almak eğer almicaksan QueTra#4164 dc ekle ordan beraber arkadaşıma sorarız arkadaşım biilgilidir bu konulardaMerhabalar konuyu açıcak başka yer bulamadım ama kasa kumandalı led lambalarında aynıdır sıkıntı çıkmaz umarım. Evde odamda uzaktan kumandalı led lamba kullanıyorum. Kumandasını kullanmak bi eziyet. Yapışkanı çıktığı için ön kısmı düşüyor pil oturmuyor genelde ve belirli bi mesafeden hiç algılamıyor lambanın içine sokmam gerekiyor nerdeyse. Uzaktan kumandalarda telefonla televizyon kontrol ediliyordu. Frekansını bulup bunu da kontrol etmemin bir yolu var mıdır? Var ise birisi anlatabilir mi?
yok diye biliyorum knk varsada biraz zorlarMerhabalar konuyu açıcak başka yer bulamadım ama kasa kumandalı led lambalarında aynıdır sıkıntı çıkmaz umarım. Evde odamda uzaktan kumandalı led lamba kullanıyorum. Kumandasını kullanmak bi eziyet. Yapışkanı çıktığı için ön kısmı düşüyor pil oturmuyor genelde ve belirli bi mesafeden hiç algılamıyor lambanın içine sokmam gerekiyor nerdeyse. Uzaktan kumandalarda telefonla televizyon kontrol ediliyordu. Frekansını bulup bunu da kontrol etmemin bir yolu var mıdır? Var ise birisi anlatabilir mi?
Arkadaşlar çoğunuz olayı tam anlamamış dert olan kumanda kullanmak ztn yeni alsam yine aynısı ona olacaktır. Ben teknolojik bi çözüm arıyorum telefondan ayarlasam. Alıcısı vs1838b.Merhabalar konuyu açıcak başka yer bulamadım ama kasa kumandalı led lambalarında aynıdır sıkıntı çıkmaz umarım. Evde odamda uzaktan kumandalı led lamba kullanıyorum. Kumandasını kullanmak bi eziyet. Yapışkanı çıktığı için ön kısmı düşüyor pil oturmuyor genelde ve belirli bi mesafeden hiç algılamıyor lambanın içine sokmam gerekiyor nerdeyse. Uzaktan kumandalarda telefonla televizyon kontrol ediliyordu. Frekansını bulup bunu da kontrol etmemin bir yolu var mıdır? Var ise birisi anlatabilir mi?
yok kanka yeni kumanda almayı denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?