Ledli masaüstü bilgisayar önerir misiniz? Bütçe 6 bin ₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şuanki kurlarla 5-6 k pc çok zor iyi bi sistem toplanabileceğini sanmıyorum ama apulara göz atabilirsin

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5-6 k ya iyi bir pc alman zor diyebilirim sana tavsiyem 2. el alman

Aurelion Sol Enjoyer
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ideapad 3 bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2.el topla sıfır zaten toplayamazsın hemde 2.el parça parça alırsan çok daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Video kartlarının değerini bildiğinize inanıyorum, bu yüzden daha iyi yatırım yapmanız gerekecek

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Direk Hazır Sistem Düzdüm Sana İTOPYA dan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 bin tl daha koy 8 bin tlye cillop gibi pc

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sırf yorum kasmak icin yorum atmışlar bilgisayar hakkında bilgileri yok gitmiş monster notebook filan öneriyor 10k lık :D, sana şöyle bir bilgisayar önerelim eğer indirimleri kovalarsan incehesap vs gib sitelerde o fiyata fp ürünü toplaman kolay ama toplamadan anlamıyorum diyorsanız infuluncerlar arada hazır sistem paylaşıyorlar onlara bakabilirsin. Önerdiğim toplama bilgisayar ise gtx 1050ti ekran kartı al öncelikle ama ikinci el olsun sonra diğer parçalar sıfır olacak diğer parçalarıda sayıyorum b450m s2h anakart, 2x8 gb, 500gb ssd, 500w power, i3 10100f, ek olarakda bir rgb kasa bu kadar ama indirimleri takip ederek al yoksa pahalıya gelir.
Post automatically merged:

İstersende apu sistem al 5600g işlemci al bi Nevi gt 1030 işlevi görüyor ileridede bir ekran kartı takabilirsin.
yani parça parça topla diyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dolar arttıgından dolayı maalesef çok zor o bütçeyle apulu toplayabilirisn ama tavsiyem 3 4 k daha bütçe yapıp öyle toplaman çok daha iyi olur pişman olma sonra

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Donanim Arsivi kanalinin bazi videolarinda kampanyali pcler tanitiliyor gecenlerde 6 bin lira fiyatlarinda bir sistem tanitmisti oyle teknoloji kanallarini takip ederek kampanyalardan haberdar olup oyle pc almani oneririm kampanyasiz 6 bin liraya alicagin pc cok goturmez

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
6 k ya oyuncu pc toplayamazsın knks

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
vallahi hocam 6 7 k ya pc kalmadı ama sinerji de falan sadece işlemcili pcler var onlar iyi oluyor önerebilirim ledleri de var forest falan açar oynatır sorunsuz ilerde pcye para biriktirip ekran kartı da alabilrsin bu sefer daha iyi olur ama gidipde internetten turbox falan alma 1050 falan koyuyolar ama pcnin ömrü 1,5 yıl falan hatta daha kısa

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bütçeni biraz daha yükseltirsen cözülür brom bu kasa işi

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Söylediğin bütçenin yarısı kadar kasaların maliyeri var, bir de ledli demişsin gerçekten olmazsa olmaz :d

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
RGB halk dilinde (ışıklı mışıklı) pc istiyorsun ama şuanki kurlarla istediğin sistemi dizmen zor bazı sitelerin belirli günlerde indirimleri oluyor onları takip edip parçaları uyguna toplayıp zamana yayabilirsin ben öyle topladım 1 aylık zaman dilimine yayarak indirim takip ederek topladım hazır kasa pclerde bazen uygun düşebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
malasef 6bin liraya sistem kalmadı istersen apu sistemlere bak o fiyata alabilceğin en iyisi o olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...