Sırf yorum kasmak icin yorum atmışlar bilgisayar hakkında bilgileri yok gitmiş monster notebook filan öneriyor 10k lık , sana şöyle bir bilgisayar önerelim eğer indirimleri kovalarsan incehesap vs gib sitelerde o fiyata fp ürünü toplaman kolay ama toplamadan anlamıyorum diyorsanız infuluncerlar arada hazır sistem paylaşıyorlar onlara bakabilirsin. Önerdiğim toplama bilgisayar ise gtx 1050ti ekran kartı al öncelikle ama ikinci el olsun sonra diğer parçalar sıfır olacak diğer parçalarıda sayıyorum b450m s2h anakart, 2x8 gb, 500gb ssd, 500w power, i3 10100f, ek olarakda bir rgb kasa bu kadar ama indirimleri takip ederek al yoksa pahalıya gelir.
Post automatically merged:
İstersende apu sistem al 5600g işlemci al bi Nevi gt 1030 işlevi görüyor ileridede bir ekran kartı takabilirsin.
dolar arttıgından dolayı maalesef çok zor o bütçeyle apulu toplayabilirisn ama tavsiyem 3 4 k daha bütçe yapıp öyle toplaman çok daha iyi olur pişman olma sonra
Donanim Arsivi kanalinin bazi videolarinda kampanyali pcler tanitiliyor gecenlerde 6 bin lira fiyatlarinda bir sistem tanitmisti oyle teknoloji kanallarini takip ederek kampanyalardan haberdar olup oyle pc almani oneririm kampanyasiz 6 bin liraya alicagin pc cok goturmez
vallahi hocam 6 7 k ya pc kalmadı ama sinerji de falan sadece işlemcili pcler var onlar iyi oluyor önerebilirim ledleri de var forest falan açar oynatır sorunsuz ilerde pcye para biriktirip ekran kartı da alabilrsin bu sefer daha iyi olur ama gidipde internetten turbox falan alma 1050 falan koyuyolar ama pcnin ömrü 1,5 yıl falan hatta daha kısa
RGB halk dilinde (ışıklı mışıklı) pc istiyorsun ama şuanki kurlarla istediğin sistemi dizmen zor bazı sitelerin belirli günlerde indirimleri oluyor onları takip edip parçaları uyguna toplayıp zamana yayabilirsin ben öyle topladım 1 aylık zaman dilimine yayarak indirim takip ederek topladım hazır kasa pclerde bazen uygun düşebiliyor