Geri bildirim kısmına mesaj yetkim olmadığı için buraya yazıyorum.
leesinde insec yapmak istediğimiz düşman karakterini takım arkadaşlarımıza doğru atma ayarı gelse şahane olabilir yada varsa böyle bir ayar ben bilmiyorum beni aydınlatırsanız takım arkadaşı kendi kulemiz de takım arkadaşı kategorisine gire bilir mesela kule altına adam atmak gibi şahane olabilir.
knkcım var zaten t tuşu ile yapabiliyorsun bunu arkaya atıyor mantıkende sen adama koşarken takım arkadaşların senin arkanda olacaktır ama sanırım inseci sadece totem varken yapıyor tam anlayamadım flashla yaptığını nadir gördüm
knkcım var zaten t tuşu ile yapabiliyorsun bunu arkaya atıyor mantıkende sen adama koşarken takım arkadaşların senin arkanda olacaktır ama sanırım inseci sadece totem varken yapıyor tam anlayamadım flashla yaptığını nadir gördüm
arkadaşlar olduğunu biliyorum farz edelimki ben takım arkadaşalarımın olduğu yönden gelmedim adamın sağından geldim bu demek oluyor ki adamı benim geldiğim yöne atacak takım arkadaşıma doğru değil onu anlatmaya çalışıyorum kullanma tuşunu falan biliyorum hepsini sadece insec yaparken benim tam aksi yönüme atıyor adamı yani adama hangi yönden yaklaşırsam o yöne doğru atıyor ben onu istemiyorum takım arkadaşıma doğru atmasını istiyorum .