- Konuyu başlatan
-
Canyo' Alıntı:Kardeşim bari uğraş bir siyah arka plan aç kar.png , parçacık Cinema Four D den çıkmış .png , Ver Rainbow Effecti Al Sana Mis Gibi Arka Plan.
LiveBrushTT' Alıntı:Çok güzel olmuş kardeşim renk uyumun arka plan vs. psd diyenlerde kıskanan veletler kafaya takma
Alesso*' Alıntı:LiveBrushTT' Alıntı:Çok güzel olmuş kardeşim renk uyumun arka plan vs. psd diyenlerde kıskanan veletler kafaya takma
Ömer Üzdün kanka :i Ara ts Gel Kım Oldugumu ogren .d
yepiloony' Alıntı:Canyo' Alıntı:Kardeşim bari uğraş bir siyah arka plan aç kar.png , parçacık Cinema Four D den çıkmış .png , Ver Rainbow Effecti Al Sana Mis Gibi Arka Plan.
benim 8 gb lık felan bi paketim vardı birikmişliğim vardı hard disk yandı gitti yeni hard disk aldım sıfırdan şey ediyorum yani yavaş yavaş topluyorum gfx pack felan indiriyorum işte şimdi flares,texture vs vs
Canyo' Alıntı:yepiloony' Alıntı:benim 8 gb lık felan bi paketim vardı birikmişliğim vardı hard disk yandı gitti yeni hard disk aldım sıfırdan şey ediyorum yani yavaş yavaş topluyorum gfx pack felan indiriyorum işte şimdi flares,texture vs vs
Bu akşam içinde forumda olsun o zaman dediğim çalışma.
Chaky' Alıntı:güzel olmuş dostum böyle devam
emre1601' Alıntı:kardeşim müthiş wallpaper ama şu LeftSpace yazan yeri bide MemoryHackers olarak değiştirirsen herkez arkaplan olarak kullanabilir.
TheArdaEren' Alıntı:Çok güzel olmus
xBETHMORE' Alıntı:Güzel olmuş kardeşim eline sağlık
Ne hortlattın la hem söylediğim çalışma nerede?yepiloony' Alıntı:Chaky' Alıntı:güzel olmuş dostum böyle devam
Teşekkür Ederim
emre1601' Alıntı:kardeşim müthiş wallpaper ama şu LeftSpace yazan yeri bide MemoryHackers olarak değiştirirsen herkez arkaplan olarak kullanabilir.
bakılır
LeftSpace' Alıntı:galiba ben buna yorum atmamştmama eline sağlık :
https://puu.sh/va8ph/ed343c098f.jpg
Canyo' Alıntı:Ne hortlattın la hem söylediğim çalışma nerede?yepiloony' Alıntı:Teşekkür Ederim
bakılır
LeftSpace' Alıntı:galiba ben buna yorum atmamştmama eline sağlık :
https://puu.sh/va8ph/ed343c098f.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?