kripto ile ödeme alıyorlar ya canım benimYapan adamlar da aynı fiyata satıyor ve kurulum rehberleri de mevcut. 15 e yakın resellerleri var ve hepsinde fiyat aynı senden niye alsın millet yapımcısı dururken.
evet kripto ile ödeyebiliyorsan gidip alabilirsinaylığı zaten kendi sitesinde 3.200TL'ye satılmıyor mu ?
ban yiğende var yemeyende ben oynuyorum catur cutur yemedimlegendsense = ban
legendsense = ban
karışık millet bilmediği için ben yapıyorum papara ve ibandan alıp sizlerekiripto ile nasıl ödeniyor ?
hangara git bak bakim kaça satıyor ve ls nin sitesinde sadece kripto ile ödeme var araya komisyon koyyorum zaten dolar alırken komisyon ödüyom birde transfer üçreti var ağlar arası eth ağında 5 dolar komisyon kesiyor en az 1 dolar komisyon ödüyorum kripto ile öderken lütfen bilgin varsa konu orijinal fiyatı günlük 5 haftalık 30 aylık 100 dolar herkes biliyorCok ucuza buldum kanka sen cok pahalıya satıyorsun daha ucuza varmı peki
lsenseinin resselleri pahalı alıyor criptodan almayıncaresellerler kripto dışı banka ödemesi alıyor yalan yanlış şeyler yazma ben aldım 3 defa
Kanka hangar resellerları değil ve hangardan alanlar çok fazla sıkıntı yaşıyorhangara git bak bakim kaça satıyor ve ls nin sitesinde sadece kripto ile ödeme var araya komisyon koyyorum zaten dolar alırken komisyon ödüyom birde transfer üçreti var ağlar arası eth ağında 5 dolar komisyon kesiyor en az 1 dolar komisyon ödüyorum kripto ile öderken lütfen bilgin varsa konu orijinal fiyatı günlük 5 haftalık 30 aylık 100 dolar herkes biliyor
çok mantıklı bir yorum yapmışsın dostum ..Yapan adamlar da aynı fiyata satıyor ve kurulum rehberleri de mevcut. 15 e yakın resellerleri var ve hepsinde fiyat aynı senden niye alsın millet yapımcısı dururken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?