Legendsense nasıl alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Agalar selamun aleyküm legendsense scripti kendi sitesinden hangi wallet uygulaması ile kolau bir şekilde alabilirim biri bana anlatabilir mi acaba??

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
alma knk ban atıyor ben 1 gün oynadım ban yedim bende başka sc arıyorum istersen al ama garanti
ban yersın

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hangarscript üzerinden satın alabilirsiniz ama kesinlikle önermiyorum. Fiyatı kaba olduğu ve dtc olduğu yetmezmiş gibi birde sc ye trojen atıyorlar. benim steam hesabımı çaldılar ve ben zar zor hesabımı geri alabildim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hangarscript üzerinden satın alabilirsiniz ama kesinlikle önermiyorum. Fiyatı kaba olduğu ve dtc olduğu yetmezmiş gibi birde sc ye trojen atıyorlar. benim steam hesabımı çaldılar ve ben zar zor hesabımı geri alabildim.
ciddimisin steam hesabının o yüzden calındıgına nasıl eminsin

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
tek kelime A L I N M A Z paranla rezil olursun

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ls gayet iyi bence uzun zamandır kullandım sorun yaşamdım ben

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
üzdü kral eğer doğruysa birileri onlara haddini bildirmesi lazım milletin bilgilerine erişiyorlar para ile ürün satıp tam bir lavukluk
hocam piyasadaki public sc lerin hepsinde var neredeyse. private almaya kalksan 150 200 doları gözden cıkarman lazım aylık. ki parayı verecek durumda olsan bile adamlar müşteri kabul etmiyorlar. slotları dolu full. eğer bir yazılım becerin felan varsa anca kendi sc ni geliştirip oynarsınz başka yolu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...