legit oynadığım prime hesaptan 181 gün vac live

Üye
1 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle hile piyasasında yeniyim. Prime hesabım için nixware satın aldım. Sadece esp full legit oynadım yaklasık 2 hafta sonra vac live yiyip 181 gün ban yedim fakat bu VACBAN a dönüşmedi sizce 181 gün sonra açılma ihtimali var mı? Çok emek verdiğim bir hesaptı 3k saatim vardı faceit 9 leveldim lütfen birşey diyin

sorun şu ki hiç 1 saat veya 1 hafta gibi bir süre değil direk 181 gün vac live yemem

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
İlk baş 20 saat yersiniz, büyük ihtmal defalarca yediniz. Ve nixware mainde kullanılmaz. Büyük ihtimal vac yiyeceksiniz.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba dostum, VACLİVE Yapay Zeka Algoritmasıyla İşlenilen bir cezalandırma sistemidir. legit oynamanın dışında bunny bile yapman yasaklanman için gerekli bir sebep olabilir. CS2 Hileleriyle ilgili bir çok bilgiye sahibim. Hesabın 181 günün sonunda tekrar kullanıma açık ancak kırmızı faktörle, seçkin rankın sıfırlanmış bir şekilde erişeceksin.

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba dostum, VACLİVE Yapay Zeka Algoritmasıyla İşlenilen bir cezalandırma sistemidir. legit oynamanın dışında bunny bile yapman yasaklanman için gerekli bir sebep olabilir. CS2 Hileleriyle ilgili bir çok bilgiye sahibim. Hesabın 181 günün sonunda tekrar kullanıma açık ancak kırmızı faktörle, seçkin rankın sıfırlanmış bir şekilde erişeceksin.
değerli yorumun için teşekkür ederim 3 hafta oldu hala vac düşmedi muhtemelen dediğin gibi olacak

nasıl yapılır

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
dostum nixware mainde kullanılmaz spoofer olayınada gerek yok bu durum için

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
nixware yerine daha legit hileler kullanabilirdin nixware çok da güvenilir bir legit hile değil geçmiş olsun güven faktörünüz çok düşmüş bu saatten sonra o hesapla oynamak mantıklı değil HvH MM geri gelirse anca o zaman bu hesaba geçmeniz mantıklı olur

Üye
Sosyal
spoofer fln gerekmiyor ban süren bitince açılıyor benim hesap 181 gün yedi açıldı şimdi yine vac yedi 31 gün attı