Ekran kartı geliştiriliyor diye biliyorum :d Laptop sevmiyorum Cevabın için teşekkürlerdeğiştirilmez diye biliyorum ekran kartı için sanırım anakart ta değiştiriliyordu onun masrafına toplama veya güzel bir leptop al
buna bir gözatEkran kartı geliştiriliyor diye biliyorum :d Laptop sevmiyorum Cevabın için teşekkürler
Bu Laptop için değil mi? Benimki PCbuna bir gözatBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1080ti alacagına bir tane daha leptop alagbilir hem daha güçlü hem daha iyi bir leptop alır 1050ti li falanKanka Ekran kartının değişmesi lazım intel çok kötü bir ekran kartı Bahsettiyim Şey =İntel Hd Graphics Onun yerine nvidia geforce 1070 1080 1050 ti alabilirsin
Bro peki bu yazdığın erkan kartları rame işlemciye uygun bir şekilde uyum sağlıyor mu ?Kanka Ekran kartının değişmesi lazım intel çok kötü bir ekran kartı Bahsettiyim Şey =İntel Hd Graphics Onun yerine nvidia geforce 1070 1080 1050 ti alabilirsin
Kanka laptop sevmiyorum :dddd Pc daha cazip geliyor1080ti alacagına bir tane daha leptop alagbilir hem daha güçlü hem daha iyi bir leptop alır 1050ti li falan
adam leptop sevmiom dio1080Tİ = ₺5.353,75
Monster abra A5 = ₺4.699,00
Kaç Para eder ki ? XDD
Kanka parası önemli değil Peder Yurt Dışında orada getirteceğim1080ti alacagına bir tane daha leptop alagbilir hem daha güçlü hem daha iyi bir leptop alır 1050ti li falan
ne alaka anakaraatla ?bilgiseyarinin özelikleri güzelmiş direk ana kart degiştir
Ben de Anlamadım :ddddd@
ne alaka anakaraatla ?
Laptopdan extreme bir performans bekleme laptopun içinde istesen 1080 olsun fazla fps alamassın laptop ın fanları birde kucuk ısınma sorunları cıkabilir kasada öyle bir sorun yok kasa hem extreme performans verir laptopla kasa bir tutulmamalıdır.1080ti alacagına bir tane daha leptop alagbilir hem daha güçlü hem daha iyi bir leptop alır 1050ti li falan
Önerebileceğin Bir ekran Kartı var mı cevap verirsen çok mutlu olurumEkran kartın İntel işlemcinin içinde gömülü değiştiremezsin. Zaten ekran kartı slotun anakartta boş , power supply ve işlemcinle dar boğaza girmeyecek bir ekran kartı al problemin çözülsün.
Kanka Ekran kartının değişmesi lazım intel çok kötü bir ekran kartı Bahsettiyim Şey =İntel Hd Graphics Onun yerine nvidia geforce 1070 1080 1050 ti alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?