woofer kesin destekler ama guproyu dene para verme boşuna.Merhaba, bilgisayarım Lenovo l340. Zamanında hile kullanmamama rağmen zararlı olarak algıladığı 3 5 uygulama yüzünden ban yedim. Ve her ban kalktığında otomatik olarak tekrar ban atmaya başladı. Bir süredir ban yemiyordum ancak dün akşam tekrar ban attı hile kullanmamama rağmen. Bu anakartı destekleyen spoofer var mı bildiğiniz?
sana önerdiklerimi adım adım yapman lazımwoofer hariç diğerleri diye biliyorum
hocam asus bilgisiyarda olur mu bunlar discord iletişmiinz falan varsa yazın detaylıca konuşalım bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım varsana önerdiklerimi adım adım yapman lazım
1) bilgisayarını sıfırla
2) Biosu güncelle (düşür veya yükselt)
3)Bilgisayarındakı donanımlarının ne kadarını günncelleyebiliyorsan güncelle
4)Sitedeki Spooferi aktif et 3-4 kere
5)Pcni yenıden baslatıp spooferi aktif et
6) Oyuna giriş yap.
bu kadar basit ben ne zaman banyesem bunları yapıp ugrasmadan açıyorum.
Discord : Yusuf2#0611hocam asus bilgisiyarda olur mu bunlar discord iletişmiinz falan varsa yazın detaylıca konuşalım bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var
Woofera eskiden sormuştum ancak desteklemiyor demişlerdi bir sorayım gene desteğine teşekkürler.woofer pro sanırım destekliyor olması lazım
Valla zamanında bir başka forumun spooferını denemiştim olmuştu ama poligondayken gene yemiştim tuhafwoofer hariç diğerleri diye biliyorum
gupro ücretsizmiydi ya hemen deniyorumwoofer kesin destekler ama guproyu dene para verme boşuna.
sana önerdiklerimi adım adım yapman lazım
1) bilgisayarını sıfırla
2) Biosu güncelle (düşür veya yükselt)
3)Bilgisayarındakı donanımlarının ne kadarını günncelleyebiliyorsan güncelle
4)Sitedeki Spooferi aktif et 3-4 kere
5)Pcni yenıden baslatıp spooferi aktif et
6) Oyuna giriş yap.
bu kadar basit ben ne zaman banyesem bunları yapıp ugrasmadan açıyorum.
woofer destekler
sistem güncellemesi at yeter
hacı woofer destekliyor fakat woofer cok kötü benım fıkrım sonra bize deme ulan bunu aldık hala banlıyız diye.
AUFGASDIFŞHSJAFSFJHKSD harbiden neredeyse hiçbir spoofer anakart desteklemiyorsahtekarın türüne bağlıdır. genellikle tüm sahtekarlar lenovo kartlarını destekler
Umarım destekler ya son çare olarak.woofer pro destekler heralde yinede bi bak
gupro zamanında kullandım kanka denemeni tavsiye etmemWoofera eskiden sormuştum ancak desteklemiyor demişlerdi bir sorayım gene desteğine teşekkürler.
Post automatically merged:
Valla zamanında bir başka forumun spooferını denemiştim olmuştu ama poligondayken gene yemiştim tuhaf
gupro ücretsizmiydi ya hemen deniyorum
Valla woofer alacak gibi duruyorumgupro zamanında kullandım kanka denemeni tavsiye etmem+ olarak woofer pro desteklemesi lazım diye biliyorum
cracki çıktı ben onu kullanjmıştım. benim işime yaramıştı.Woofera eskiden sormuştum ancak desteklemiyor demişlerdi bir sorayım gene desteğine teşekkürler.
Valla zamanında bir başka forumun spooferını denemiştim olmuştu ama poligondayken gene yemiştim tuhaf
gupro ücretsizmiydi ya hemen deniyorum
al dostum umarım çalışır benim bildiğim kadarıyla çalışıyor ancak çalışmaz ise iade bayağı bir uğraştırırValla woofer alacak gibi duruyorum. Neden bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?