knk sence o attığım ürünü destekler mi almak istediğimiDDR4 ram destekliyor DDR4 olarak alabilirsin
yanlış anlamadıysam 64 GB kadar destekliyor
evet destekler AIDA64 programın da desteklenen bellek türü yazısının altında en fazla bellek miktarı yazar orda da kaç gb ram desteklediğini gösterir fakat sen orayı kapatmışsın resimlerde gözükmüyor birde 2666 değil 2400 olanı al 2400'e kadar destekliyorknk sence o attığım ürünü destekler mi almak istediğimi
knk AIDA64 yükledim dün oraya baktığımda en fazla bellek miktarını bulamadım yazmıyo bende niye anlamadımevet destekler AIDA64 programın da desteklenen bellek türü yazısının altında en fazla bellek miktarı yazar orda da kaç gb ram desteklediğini gösterir fakat sen orayı kapatmışsın resimlerde gözükmüyor birde 2666 değil 2400 olanı al 2400'e kadar destekliyor
Ddr 4 2666 mhz 1.20v ram takabilirsin dostum
1333x2=2666 yapar
Yani 2666 mhz destekli ddr4 bir rami takabilirsin demek oluyor
16x8 ram takarsan ram dengesi biraz dengesiz olabilir dostum ama 16gb tek bir ram takmakta işini fazlası ile görür
Bence 8x8 dual bir biçimde ram takman olur
Bunun yanında anakart desteğinde onemli dostum anakartın kaç mhz ye kadar destek veriyorsa o kadar mhz gücü alabilirsin
Ram alırken bilinir,kaliteli markalardan almaya dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?