大 Yami Yugi
Uzman Üye
Aynı kulaklık değil. ama sanırım doğru olanı buldum,bu link üzerinden incelemesini izleyebilir ses kalitelerine bakabilirsin. Düşük segment bir kulaklık fiyat performans ise her türlü işine yarar
bu iyi, Lenovo iyi ürün tüketicisiArkadaşlar Merhaba, Yarın A101 Markete Lenovo Lecco HT401 Kulaklık gelecek 170 TL fiyatlandırması var. Sizce bu kulaklık için değer mi? İnternette bakındım ama düzgün ve bilgilendirici pek fazla yorum göremedim.
- Marka: Lenovo Lecoo
- Renk: Siyah
- Bağlantı Türü: Kablolu
- Mikrofon: Var
- Mikrofon Hassasiyeti: -38 ± 3Db
- Ses Hassasiyeti: 103Db ± 3dB
- Frekans Yanıt Aralığı: 20Hz- 20KHz
- Boyutlar: 190.19x207.42x103.43mm
Evet, Fiyat performansa göre güzel bir ürün gibi gözüküyor, yarın alıp deneyeceğim.bu iyi, Lenovo iyi ürün tüketicisi
gayet iyi gözüküyoArkadaşlar Merhaba, Yarın A101 Markete Lenovo Lecco HT401 Kulaklık gelecek 170 TL fiyatlandırması var. Sizce bu kulaklık için değer mi? İnternette bakındım ama düzgün ve bilgilendirici pek fazla yorum göremedim.
Arkadaşlar Kulaklığı aldım 2 Gündür kullanmaktayım. Ses kalitesi bir tık beklenenin altında ama mikrafonu gayet iyi. bu fiyat bandında alınabilecek bir kulaklık olduğunu düşünüyorumArkadaşlar Merhaba, Yarın A101 Markete Lenovo Lecco HT401 Kulaklık gelecek 170 TL fiyatlandırması var. Sizce bu kulaklık için değer mi? İnternette bakındım ama düzgün ve bilgilendirici pek fazla yorum göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?