Lenovo notebook açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Notebook’um dizimde şarja takılı şekilde oynuyordum ve aniden kapandı. Daha sonra güç düğmesine bastığımda hiçbir tepki vermedi. Ancak şarja takılıyken şarjın yanındaki ışık yanıyordu. İnternette araştırdığımda, statik elektrik olabileceğini öğrendim. Şarj kablosu takılı değilken 30 saniye güç düğmesine basılı tuttum ve daha sonra yeniden güç düğmesine bastığımda güç düğmesi ışığı yandı, ama bu sefer notebook'ta hiçbir hareketlilik olmadı; sadece ışık yandı, ne fanlar çalıştı ne de ekranda bir şey belirdi. Lütfen yardımcı olun. PC’nin pili gömülü.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
merhaba cihazın sag tarafında küçük bir iğne girecek şekilde bir delik var oraya cihaz sarja takılıyken sim kartı yuvasını açtığımız aparat vs iğne de olur 3 saniyeliğine basılı tut boot menusu açılacaktır oradan ilerleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merhaba cihazın sag tarafında küçük bir iğne girecek şekilde bir delik var oraya cihaz sarja takılıyken sim kartı yuvasını açtığımız aparat vs iğne de olur 3 saniyeliğine basılı tut boot menusu açılacaktır oradan ilerleyebilirsin.
Bilgisayarı götürdüm işlemci gidik gibi duruyor dedi. Sanırım işlemci bu lenevo un serilerinde gömülü oluyormuş. Yinede teşekkür ederim dediğin olayı denemiştim ama girmemişti zaten boot menüye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...