Leptopdan anlayan arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Asus K55VJ marka leptobum var.İçini temizlemek istiyorum fakat donanım konusunda bir bilgim yok.Ve bugün bilgisayarı açtığımda 10 dk sonrasında fan tarafından sesler gelmeye başladı ve fan durdu haliyle Leptopda fazlasıyla ısınmaya başladı.Sizce sorun nedir? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Simdiden teşekkürler

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Laptop Açıp Tekrar Kontrol Edin Tekrar çalıştırın eğer fan çalışmazssa Laptopu çalıştırmayın Fazla ısınmadan İşlemciyi yakabilirsiniz En yakın servisçiye götürmeniz tavsiye edilir.

NOT: Bilmediğiniz Veya Bilginizin Olmadığı Hiçbirşeyi yapmayın.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Laptop Açıp Tekrar Kontrol Edin Tekrar çalıştırın eğer fan çalışmazssa Laptopu çalıştırmayın Fazla ısınmadan İşlemciyi yakabilirsiniz En yakın servisçiye götürmeniz tavsiye edilir.

NOT: Bilmediğiniz Veya Bilginizin Olmadığı Hiçbirşeyi yapmayın.
Sizce fanı temizletmek ve termal macun yaptırmak bana ne kadarlık bir maliyete dönüşür

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
tozdan kirden durmuştur eğer 10 dk sonra durduysa . al eline bi saç kurutma makinesini , vur fana, bütün tozlar uçar gider eline birde kulak çubuğu gibi şeyler al iyice temizle bu yapılması zor bişey değil bu kadarını sen yapabilirsin.. termal macunda 20 tl falan ama bence onu kendin yapma . tam yerinde olması lazım ne az ne fazla onu senin yapman zor. bir bilgisayarcıya götür. tanıdık falan değilse 40 liranı alır. tanıdıksa beleşe bile yapar çok maliyetli bişey değil çünkü .)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sizce fanı temizletmek ve termal macun yaptırmak bana ne kadarlık bir maliyete dönüşür
Macun Sürmenize Gerek Yok Ha Sürdürmek istiyorsanız 3-5 Tl"ye Sürdürürsün Servise Götür Önce pc Nın Fotosunu fln çek içini dışını Bellı olmaz ramlerı alır ezik ram takar vs vs 30 tlyde fanı temizler bişey yok

Üye
8 HİZMET YILI
Şahsen ben 6 yıl önce bilgisayarım (laptop casper) fanı çalışmıyordu. biraz cahilce ama İğneyle fanı ittirmeye çalışmıştım ve çalışmıştı :D yani kısaca birşey takılmış olabilir. Temizlettireceksin tanıdığın bilgisayarcıya ver bazen küçükde olsa ram v.s alıp değişebilirler. ( belli etmiyecek şekilde 8 gb ramin vardı 2400MHz dir 8 gb 2133MHz ram takar Fazla olmasada performans sorunu )

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gardaşım hani kasa sorun değilde leptop biraz sıkıntı kendin temizleme bence herhangi içinde birşeye zarar verirsen çok fazla masraf çıkar o yüzden kıy paraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...