- Yasaklandı
-
Telefonun kasıyorsa fazla ağırlaştıran uygulamaları sil mesela chrome çok fazla şarj götürüyor chrome'u sil opera falan kullan...Merhaba arkadaşlar LG g3 beat kullanıcısyım neredeyse ilk çıktında almıştım uzun zamandır kullanıyorum telefondan sıkıldım rom atmayı düşündüm ancak g3 beat modeline uygun rom bulamadım son zamanlarda da bataryası çabuk bitip ısınmaya başladı önerisi olan varmı (yeni telefon alacak durumum yok)
Telefonun kasıyorsa fazla ağırlaştıran uygulamaları sil mesela chrome çok fazla şarj götürüyor chrome'u sil opera falan kullan...
G3 Beat bildiğime göre rom'u yok şarj ve ısınma problemi içinde yeni batarya tek çözüm ...
Chrome şart ... ama yinede sen bilirsin chrome kaldır Play Store'dan opera indir daha az şarj götürür.telefona root atıp kullanmadığım uygulamalrı kaldırdım zaten chorme şart mı ?
bir de telefon 8 gb zaten 4 gbsi sisteme gidiyo kalıyo 3.5 gb gmail google play oyunlar kitaplar müzikler vs kullanmıyorsan şiddetle güncelleme derim çünkü güncellersen teelefona 1 uygulama dahi yükleme zaten onlar bitiriyor telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?