LG G6 beklenenden erken çıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
2017 yılının beklenen amiral gemisi modellerinden biri olan LG G6 için çıkış tarihi konusunda bilgiler gelmeye başladı. 

LG G6 çıkış tarihi hakkında bilgiler

LG'nin 2017 yılında pazara sunacağı amiral gemisi modeli LG G6 modeli için çıkış tarihi ilk bilgiler gelmeye başladı. Normal şartlarda Mobil Dünya Kongresi sonrasında satışa çıkan LG G5 modeline kıyasla, daha erken satışa sunma hazırlığı içinde. 

Geçtiğimi yıl, Nisan ayı içinde satışa sunulan LG G5 modeline kıyasla, LG G6 modeli bir ay daha erken satışa çıkabilir. LG'nin bu tercihinin arkasında yatan sebeplerin başında ise Galaxy S8 ve HTC 11 gibi rakip modellerden önce pazara girme hedefi yer alıyor.

:resim: 

lg-g6-2.jpg

:not:

Konu Alıntıdır.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
LG Firmasından uzak dururum ben bundan sonra aga. Neden diye sorarsan, LG G4 ün o kadar reklamı vs yapıldı. Türkiyeye geldiği gün gittim 2.000 TL ye aldım. Aradan 3 ay sonra internette satış fiyatı 1.300 tl, + 1 Ay sonra deri defermasyon sorunları oldu ve kullanıcı hatası dendi (Kim olursa olsun herkeste deri kararıyor %100). YANİ , GET AWAY FROM LG :D

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
LG Firmasından uzak dururum ben bundan sonra aga. Neden diye sorarsan, LG G4 ün o kadar  ı vs yapıldı. Türkiyeye geldiği gün gittim 2.000 TL ye aldım. Aradan 3 ay sonra internette satış fiyatı 1.300 tl, + 1 Ay sonra deri defermasyon sorunları oldu ve kullanıcı hatası dendi (Kim olursa olsun herkeste deri kararıyor %100). YANİ , GET AWAY FROM LG :D

Olsun Abi Seklin Olmustur Genede 3 Ay :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...