Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
şş.jpeg

:yazı:

LG orta- üst segmen telefonunu CES 2019 görücüye çıkarttı. İşlemci tarafındaan dikkatleri üzerine çekti.
Amiral gemisi işlemci kullanan LG bu taktikle orta sınıfa güzel bir işlemciyle girmiş bulunmakta.
Özellikleri'de diğer üst telefonlardan aşağı kalır değil.

:özellik:

6.1 inç 3120x1440 piksel LCD ekran
Snapdragon 821 işlemci
4GB RAM, 64GB depolama
16 MP arka kamera
8 MP ön kamera
WiFi ac, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C
Android 8.1 Oreo işletim sistemi
3000 mAh hızlı şarj destekli batarya​

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
6/128 Modeli olmalıydı yıl olmuş 2034 hala snapdragon 821 be tamam işin şakası ama 821 kötü değil fakat şuan hazır 845 koysan daha iyi olurdu onu bile koysa bir kaç ay'a 855 çıkacak :D

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Huawei p20/lite Rez al karşim efso benziyor.

Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Vay İyimiş LG Çok Güzel Demiyorlar Sence Rentoger?

Lg, g2 modelinden sonra iyice bozuldu, kalitesinde hep bir tık aşağıya gitti, En sonda nalet bir telefon markasına döndü, bende zamanında Lg g3 kullanıcısıydım ısınmadan, donmadan başka bir şeye yaramıyodu.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Lg, g2 modelinden sonra iyice bozuldu, kalitesinde hep bir tık aşağıya gitti, En sonda nalet bir telefon markasına döndü, bende zamanında Lg g3 kullanıcısıydım ısınmadan, donmadan başka bir şeye yaramıyodu.
Sen birde LG G4 ü görseydin moruk. İlk çıktığı gün gittim aldım Teknosa'dan. 2 ay sonra anakartı değişti telefonun. Arızalı ürün sattıkları ortaya çıktı, ürünleri toplamak yerine, yada sıfırı ile değiştirmek yerine anakart değiştirmeyi tercih ettiler. Anakartı değiştirttim bu seferde ekranda burning sorunu çıktı. Her neyse, şuan iPhone 8 plus'ım var. Mutlu ve huzurluyum. Ekranı çiziklerle dolu, koruyucu da kullanmıyorum ama umrumda değil. :D

Üye
7 HİZMET YILI
ben lg g4 kullanıyorum , o kadar berbat ki anlatamam donmasıyla,ısınmasıyla,bataryanın hemen bitmesiyle adeta cazbediyor maşşallah efsane yaw

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sen birde LG G4 ü görseydin moruk. İlk çıktığı gün gittim aldım Teknosa'dan. 2 ay sonra anakartı değişti telefonun. Arızalı ürün sattıkları ortaya çıktı, ürünleri toplamak yerine, yada sıfırı ile değiştirmek yerine anakart değiştirmeyi tercih ettiler. Anakartı değiştirttim bu seferde ekranda burning sorunu çıktı. Her neyse, şuan iPhone 8 plus'ım var. Mutlu ve huzurluyum. Ekranı çiziklerle dolu, koruyucu da kullanmıyorum ama umrumda değil. :D
İphone 8 Ha Krall :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...