LG Telefon Üretimini Durdurma Kararı Aldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
:yazı:

LG, mobil bölümünde uzun süredir süren biçimde yüklü miktar da zarar etmesi nedeni ile Güney Kore'deki akıllı telefon üretimini askıya almayı düşünüyor. Son zamanlar da akıllı telefon piyasasın da aksi günler yaşamış olan LG Electronics, ana vatanı Güney Kore'deki cep telefonu üretimini durdurmayı ve üretimi Vietnam’daki sahip olunan tesisine taşımayı planlıyor. LG Electronics, en büyük rakibi olan Samsung’la rekabette bile zorlanırken, son vakitlerde karşısına Çin’den de "Huawei, Xiaomi, Oppo" gibi kuvvetli rakipler çıkması sonucu daha da sorunlu günler geçirmeye başladı. Şirket mobil aygıt pazarında ayakta durmak amacıyla sıksık bir reform ve optimizasyon sürecinde, fakat buna karşın mobil bölümünde zarar etmekten maalesef kaçamadı. Son olarak çareyi, ana vatanı Güney Kore’de telefon üretimine Dur! demek zorunda kalan şirket, üretim firmasını Vietnam’a taşımak durumunda kaldı.

:resim:

n.jpg

LG ev aletleri ve TV ürünlerinde iyi bir performans alsa da, mobil bölümü bir kaç dönemdir büyük zarar ediyor. Güney Kore'li şirket, 2018 yılının 4. çeyreğinde tam tamına 72.5 milyon dolarlık bir zarara uğradığını açıklamıştı. Şirketin zarar eden akıllı telefon bölümü 2018'de toplamda 700 milyon dolardan fazla para kaybettirdi. Şirketin "Güney Kore, Çin, Brezilya, Vietnam ve Hindistan’da" akıllı telefon üretim fabrikaları bulunuyor. Çünkü en iyi akıllı telefonlarına “Güney Kore’de üretilmiştir” cümlesini altını çizerek söyleyen LG, şirket amacıyla ayrı bir prestij manasına geliyordu. İlerleyen zamanlar da LG için "Son Yolcu" lakabını takan kullanıcılar akıllı telefonlardan bir sürü şikayet etmesine karşılık bu haberi duyanlar sevinç'e boğuldu. Bakalım ilerleyen dönemlerde LG için neler olacak hep beraber göreceğiz!

:resim:

lj.jpg

♕ ♕ ♕
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Artık Karşımıza Çıkmaz Herhalde xD

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
bencede durdurması lazımdı cöp gibi telefon ne şarjı dayanır ne ısı bicimi acayip :)

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
LG Telefon'ları Zaten Donmaya Başlamıştı, Arkadaşım Sürekli Donması Yüzünden Telefonu Yerden yere Çakıp Parçaladı :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Lg Q6 kullanıyorum F/p telefonu 1100 liraya aldım pubg bile oynatıyor 32gb 3gb ram mevcut gayet memnunum... RooT atamadım o ayrı konu lock atmışlar Bootloadera bence yanlış harelet.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
LG'yi severim güzel telefonlar yapardı LG'nin bugüne kadar çıkarttığı bütün telefonlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kocaman ekranlı saçma sapan telefonları vardı. huawei y7 2019 var mükemmel bir şey ve uygun fiyata

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
LG G3 kullanıyorum bende ama memnunum. Güzel telefon bence :D depolaması da gayet iyi. 32 GB alan var. Sadece şarj sıkıntısı var. Batarya değiştirmeme rağmen hala aynı :d

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
LG de telefon mu alıyorsun 4.5g çekmiyor direğin dibindesin hat gidiyor gına gelmişti iyi hoş olmuş

Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bence doğru bir karar almış Lg telefonları bana göre 5 para etmez

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence çok kaliteli bi marka g4 g5 den sonraki modelleri gayet güzeldi şimdi g8 çıkarıyorlar ama bence fiyat politikaları ve bazı politika yanlışlığına kurban gidiyorlar fiyatları düşürürlerse xiaomiden önce bu cihaza yönelirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...