Süper Üye
lg yapıyorsa o iş patlar gibime geliyor zamanında g3 lerin ekranını göçük yaptılar ghosting oluşuyordu ekranlarda+kronik çok ısınıyorduLG’nin yeni 12 inçlik esnek ekranı katlanabiliyor veya spiral gibi döndürülebiliyor ancak en dikkat çekici yanı uzaması. Ekranı çektiğinizde 14 inçe kadar uzayabiliyor. Serbest şekil ekran olarak tanımlanan bu yeni teknoloji giysilerde, mobilyalarda veya giyilebilir cihazlarda kullanılacak. 2020 yılından bu yana ekran üzerinde çalışan LG Display, 2024 yılında çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Bu tarihten sonra uzayan ekranın kullanım senaryoları ile ilgili daha net veriler ortaya çıkacak.
Ekli dosyayı görüntüle 81534
Gün geçtikçe daha farklı tasarımlı teknolojik aletler görüntülüyoruz.
This is not phone. Like monitor but you can wear this on your clothes.excited to see phones like this
G serisi telefonu da oldum olası sevemedim. Hiç başarılı bulmazdım.lg yapıyorsa o iş patlar gibime geliyor zamanında g3 lerin ekranını göçük yaptılar ghosting oluşuyordu ekranlarda+kronik çok ısınıyordu
paneller konusunda bilemem ama telefon konusunda lg berbattı sonlara doğru düzeltiyordu derken üretimi kapattılar monitörünü kullanıyorum şu an panelinde bir sorun yok umarım sorun yaşamam
Proje telefonuydu benim gözümde milletin nabzını ölçmek için yapıldı bence yoksa o kadar ghosting ve ısınma sorunlu telefonu hiç test etmeden satmaları aşırı absürt donanımsal olarak işlemcisi çok iyi ama aşırı ısınıyordu o zamandan beri zaten kimse g serisi telefonlara yanaşmadı satışlar gün geçtikçe azalıncada lg kapattıThis is not phone. Like monitor but you can wear this on your clothes.
Post automatically merged:
G serisi telefonu da oldum olası sevemedim. Hiç başarılı bulmazdım.
Mükemmel Gözüküyor geliştirilirse ilerisi için mükemmel olacak.LG’nin yeni 12 inçlik esnek ekranı katlanabiliyor veya spiral gibi döndürülebiliyor ancak en dikkat çekici yanı uzaması. Ekranı çektiğinizde 14 inçe kadar uzayabiliyor. Serbest şekil ekran olarak tanımlanan bu yeni teknoloji giysilerde, mobilyalarda veya giyilebilir cihazlarda kullanılacak. 2020 yılından bu yana ekran üzerinde çalışan LG Display, 2024 yılında çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Bu tarihten sonra uzayan ekranın kullanım senaryoları ile ilgili daha net veriler ortaya çıkacak.
bana biraz boş gibi geldi yani ne biliyim çoğu kişi beğenmiş ama bana o kadarda efektif gelmediLG’nin yeni 12 inçlik esnek ekranı katlanabiliyor veya spiral gibi döndürülebiliyor ancak en dikkat çekici yanı uzaması. Ekranı çektiğinizde 14 inçe kadar uzayabiliyor. Serbest şekil ekran olarak tanımlanan bu yeni teknoloji giysilerde, mobilyalarda veya giyilebilir cihazlarda kullanılacak. 2020 yılından bu yana ekran üzerinde çalışan LG Display, 2024 yılında çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Bu tarihten sonra uzayan ekranın kullanım senaryoları ile ilgili daha net veriler ortaya çıkacak.
şimdi öyle sorunların olacagını sanmıyorumlg yapıyorsa o iş patlar gibime geliyor zamanında g3 lerin ekranını göçük yaptılar ghosting oluşuyordu ekranlarda+kronik çok ısınıyordu
paneller konusunda bilemem ama telefon konusunda lg berbattı sonlara doğru düzeltiyordu derken üretimi kapattılar monitörünü kullanıyorum şu an panelinde bir sorun yok umarım sorun yaşamam
istese herkes yapar.Yaparsa lg yapar teknoloji kralı
acaba bu ekran ne gibi +lar sunabilir bize merak etmedm değilLG’nin yeni 12 inçlik esnek ekranı katlanabiliyor veya spiral gibi döndürülebiliyor ancak en dikkat çekici yanı uzaması. Ekranı çektiğinizde 14 inçe kadar uzayabiliyor. Serbest şekil ekran olarak tanımlanan bu yeni teknoloji giysilerde, mobilyalarda veya giyilebilir cihazlarda kullanılacak. 2020 yılından bu yana ekran üzerinde çalışan LG Display, 2024 yılında çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Bu tarihten sonra uzayan ekranın kullanım senaryoları ile ilgili daha net veriler ortaya çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?